Pozdrav ekipa! Imam nažalost nerješiv problem sa računalom od ujaka i treba mi vaša pomoć. Ovako, radi se o specifičnom problemu koji nastaje nakon svježe instalacije windows 7. Da ne bi bilo zabune do sada sam na isto računalo instalirao iste windowse sa istog dvda kroz zadnjih par godina i sve je normalno radilo. Problem je slijedeći: znači instaliram windows 7 x64 ultimate i krenem instalirati putem windows update updejtove. Instalira service pack 1 i sve je ok dok se ne instaliraju grafički driveri. Nakon toga kada se resetira računalo ekran ostaje crn kada se bira u koji windows account ući (vidi se pointer miša i to je to). Sto posto sam siguran da je do drivera grafiče jer kada ih izbrišem u safe modu opet radi normalno no to naravno nije cilj pošto ne radi aero niti se moze namjestiti normalna rezolucija niti se može raditi još sto stvari tipa igre itd itd.
Također nakon tog prvog updejta service packa i brisanja drivera od grafičke pokušao sam instalirati i ostatak updejta koje windows radi(tipa za maticnu i ostalo) ali update bezuspjesno vrti taj update loop(komp je ostao u pretrazi updejta cijelu prošlu noć wtf? i nije bilo pomaka). Stvarno ne znam što da radim tako da trebam vašu pomoć. Što se tiče hardvera nisam trenutno siguran o kojoj se matičnoj radi posto nije moj komp, kada budem imao informaciju danas popodne i to ću napisati, ali grafička je Radeon HD5670. Isto tako od ujaka klinci su tko zna što prćkali po njemu i prije ove instalacije nije radio aero look nego je bio kao u windows 95 modu tabovi i slično i nije bilo načina da se vrati(mozda je povezano?). Jedina hardwerska promjena prije ove instalacije je bila nadogradnja 4gb ddr3 rama no nije bilo nikakvih problema. HELP!!!

Sami sebi smo najveci neprijatelji