Vista hidden folder se ne briše

poruka: 4
|
čitano: 923
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo sto mi se desilo:

Vista:

Desni klik na desktop - new folder.Desni klik - Rename i onda razmak stisnem, držim alt i utipkam 0160.stavin da nema ikone i folder je nestao.ok.

e sad.Kad ga zelim izbrisati jednostavno ne ide.ne pojavi se prozor di pita would you like to delete this folder ni nista.Ne mogu ga move-ati ni cut-ati ni nista.zna li ko kako cu ovo risiti ???

XFX780i,q6600,crucial ballistix 2x2gb,geforce gtx 260,Hdd's640+160+120gb,coolermaster cosmos P1000
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam to isto probao. Nažalost neda se izbrisati bez pravog alata, a alat se zove Unlocker. Namigiva

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista hidden folder se ne briše
Der_Wolf kaže...

Evo sto mi se desilo:

Vista:

Desni klik na desktop - new folder.Desni klik - Rename i onda razmak stisnem, držim alt i utipkam 0160.stavin da nema ikone i folder je nestao.ok.

e sad.Kad ga zelim izbrisati jednostavno ne ide.ne pojavi se prozor di pita would you like to delete this folder ni nista.Ne mogu ga move-ati ni cut-ati ni nista.zna li ko kako cu ovo risiti ???

To možeš preko Command Prompt-a.

Utipkaš putanju do tog foldera i dir /x. Taj folder bi se trebao prikazati kao "0A00~1". Zatim trebaš utipkati rd 0a00~1

16 godina
neaktivan

fala puno ljudi i jedno radi.heh vec san mislija formatirati koliko me je zivciralo :dd

XFX780i,q6600,crucial ballistix 2x2gb,geforce gtx 260,Hdd's640+160+120gb,coolermaster cosmos P1000
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice