USB kao OS

poruka: 3
|
čitano: 851
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB kao OS

Želim staviti desetke programa koji bi mi služili za održavanje sustava (možda i kakve mrežne programčiće) na USB. Da li je moguće i kako instalirati Linux (ili nešto bolje?) na USB? Da li bi se isti učinak postigao s Filezillom? Kako to sve funkcionira i da li postoji neka bolja ideja za takav posao?

Ako niste baš shvatili što je pjesnik htio reći; želim nabit TuneUp Utillities i slične programe na USB, ali tako da ih ne moram na svakom kompjuteru instalirat pa deinstalirat kad počistim mašinu. Živjelo piratstvo. Izlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
USB kao OS

probaj Lupo Pensuite, ima dosta programa u paketu pa isprobaj... Slax (Linux) radi super na USB sticku

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: USB kao OS
srotich kaže...

Želim staviti desetke programa koji bi mi služili za održavanje sustava (možda i kakve mrežne programčiće) na USB. Da li je moguće i kako instalirati Linux (ili nešto bolje?) na USB? Da li bi se isti učinak postigao s Filezillom? Kako to sve funkcionira i da li postoji neka bolja ideja za takav posao?

Ako niste baš shvatili što je pjesnik htio reći; želim nabit TuneUp Utillities i slične programe na USB, ali tako da ih ne moram na svakom kompjuteru instalirat pa deinstalirat kad počistim mašinu. Živjelo piratstvo. Izlanuo se

U redu je. Ali da bi mogao "nabiti " neke programe na USB - stick ono prvenstveno moraju bito portabile programi. Stranice koje su u prethodnom postu navedene su odlične da se informiraš o takovim programima. Ako stvarno trebaš određene portabilne programe s uputstvima njihove "instalacije", javi se.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice