Oke ja zaista ne razumijem. Imam laptop star godinu dana ja mislim. Uglavnom Windowsi normalno piratski, i zanimljivi dio dolazi kada meni gotovo svaki put je neki ku*** sa windowsima. Gotovo svaki put se desi da se uspore, kada se pali racunalo(prijenosno) zna se paliti dosta sporo. Dosta sporo za konfiguraciju koja ja imam. Cak se zna dosta puta i freezat.Onda igrice su mi pocele laggat. Ja stvarno ne znam u cemu je stvar. Gotovo vec 2. godine koristim "system advanced care". I cak se mislim da bi dio toga "ludila" moglo biti od upravo toga programa. Istina je, ubrza on laptop, al nakon nekog vremena ne koristis li ga sve ode u k****. I onda gledam ono, pola mojih frendova ima isto te windowse i nista, ono bas nista njima nije. Niti koriste SAC, niti imaju kakvih problema. Ali opet u drugu ruku poznajem ljude koji koriste taj program i opet nemaju nikakvih problema. Sada razmišljam da opet rušim windowse jer nmg podnjeti da mi sistem nije fluidan. Ima li ko kakvih komentara, ili cak istoga iskustva? Zaista bi htio rijesiti tu zavrzlamu. ( nemoj te da samo napisete kupi orginale, jer velika kolicina ljudi koristi piratske i nema nikakvih problema.)
Toshiba Satellite L850-131:
CPU: Intel Core i5-2450M 2.50GHz
RAM: 6144MB DDR3
HDD: 1 TB (5400rpm)
VGA: AMD Radeon HD 7670M 2048MB DDR3 s tehnologijom HyperMemory
(Evo konfiguracije cisto da ne mislite da furam neku kantu i onda se zalim da je spora..)

..Šibom po guzi..
Moje pitanje je upućeno radi onih koji bi htjeli imati prijenosnik sa predinstaliranim Windowsima. Ponavljam ovo što sam vidio ovdje u ponudi (u Šibeniku) ako želiš imat Windowse, moraš ih kupit posebno.