Dečki jel znate vi neku stranicu gdje se pise ime procesa pa da provjeri jel virus ili tako nesto ?? Reply fast!!!
Dečki jel znate vi neku stranicu gdje se pise ime procesa pa da provjeri jel virus ili tako nesto ?? Reply fast!!!
možeš ovdje
http://www.processlibrary.com/
inače sve sumnjivo iz taska na google
csrss.exe i smss.exe su vrlo vjerojatno trojanci (ali ih ni slučajno nemoj ručno ugasiti, za to služe antivirusi). Skeniraj Malwarebytesom kojeg, vidim, već imaš, pa javi rezultate.
Cekajte ako iman 7 svchost.exe jel to virus ili sto? evo slike pa recite jel virus sto od ovog
ma ne,većina servisa ima ime svchost.exe u task manageru,a i ovo drugo vjerovatno nisu virusi..
uostalom svaki proces možeš proguglati ili staviti u tražilicu processlibrary-ja,pa ćeš točno znati šta je i čemu služi
imaš antivirus i malwarebytes na kompu, i oni ti služe za provjeru,tj da li se neki malware krije iza imena inače legitimnog procesa
Ako ti stalno iskače neki pop-up, onda je csrss.exe virus.
Ako smss.exe nije u System32 folderu, onda je virus. Ako se nalazi tamo, nije.
Nevjerojatno mi je samo to sto ekipa masovno ko' tete na placu kada nesto instaliraju udaraju samo po "Yes" i "Next".
Stranicu prije gledam izvjestaj iz Task Managera i doslovce ne vjerujem.....masa nepotrebnih stvari koje se vrte u pozadini i to totalno bespotreno.
Toolbar!? Pa vidis kada ides nesto instalirat i ponudi ti neki totalno nepotrebni toolbar koji ce se samu ugnjezdit negdje da ga neces instalirat.
Stranicu prije gledam izvjestaj iz Task Managera i doslovce ne vjerujem.....masa nepotrebnih stvari koje se vrte u pozadini i to totalno bespotreno.
..da,povremeno se treba dignuti task i provjeriti startup jer većina programa na*ere svoje procese(ili kod instalacije ili prilikom updatea) koji su potpuno nepotrebni,i bez veze se ažuriraju..
adobe,java,kojekakvi playeri,softwarei z mobitele itd itd..
najelegantnije je to sve onemogućiti u ccleaneru,bez restarta
Cekaj ja san vec godinu dana skenira s mbamon uredno updatea i nikad nije reka da iman virus ili tako nesto jel to znaci da sam "cist"?
Vrlo vjerojatno, iako nijedan antivirus ne može detektirati sve viruse. Koji još AV koristiš uz MBAM?
Eset nod 32 4.0
Cekaj ja san vec godinu dana skenira s mbamon uredno updatea i nikad nije reka da iman virus ili tako nesto jel to znaci da sam "cist"?
odgovori deadmanu da ti kažemo dal si čist
edit:kasnim..opusti se,kad bi ti mbam detektirao više gamadi,imalo bi smisla dodatno provjeravati,ovako nema
Sad mi je puno lakše ^_^
Sad mi je puno lakše ^_^
još samo jedan prijateljski savjet,instaliraj si ovo na browser..klikni na download free add-on
lakše i sigurnije ćeš surfati
ostavi sve kako je po defaultu,ako se ne želiš registrirati izađi s x
Ah imam vec to odavno ^_^