Sniper Elite V2 problem

poruka: 6
|
čitano: 6.566
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2 problem

Vecer svima. Naime imam problem sa navedenom igricom. Instalirao sam je, sve normalno i kada hocu da je pokrenem izbaci mi error : The procedure entry point _except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll. " Pored toga, trazio sam na google rjesenja od kojih su sva bila bezuspjesna. Ako neko zna kako rijesiti ovo, molim vas pomazite.

P.S

OS mi je windows xp SP3

Hvala.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sniper Elite V2 problem

Ja mislim da sam cuo da igrica ne podrzava windows xp, ali nisam sto posto siguran.

15 godina
lawless kaže...

Vecer svima. Naime imam problem sa navedenom igricom. Instalirao sam je, sve normalno i kada hocu da je pokrenem izbaci mi error : The procedure entry point _except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll. " Pored toga, trazio sam na google rjesenja od kojih su sva bila bezuspjesna. Ako neko zna kako rijesiti ovo, molim vas pomazite.

P.S

OS mi je windows xp SP3

Hvala.

Probaj skinut novi msvcrt.dll i stavit ga u game folder i u c:/windows/system32 mozda pomogne :)

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
15 godina
lawless kaže...

P.S

OS mi je windows xp SP3

Hvala.

igra ne podrzava win xp..

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ Fear is good !!
16 godina
neaktivan
Sniper Elite V2 problem

Imam problem sa prikazivanjem vatre/eksplozije u igri. Grafa je Radeon HD 3800 sa novim driverima, OS win 7, Procesor AMD!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Sniper Elite V2 problem

Problem je u ovoj igri, i u Dirt 2. Dosad sam samo njih stigao odigrat, (World of Tanks isto, al on radi normalno).

Čim se uđe u igru, sve se odvija superbrzo, ko neki glitch. U čemu je problem, nisam uspio izguglati..

Hvala unaprijed!

Komp je jučer sastavljen.

AMD FX 4300, nVidia 750 Ti, 4 GB RAM.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 21:22 (Jarvan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice