Pozzz ljudi.Danas sam sklopio novi Pc i imam problem.Nakon ne koristenja kompjutera nekih 10ili 15 min,komp mi ode u sleep mode.Kad ga zelim upaliti,ventovi i sve u kompu se vrti ali mis i tipkovnica su zamrznuti i nece mi se ekran upaliti.Sve vrti u kucistu i svjetli.Ugl win7 je gore i stari su win.Znam da me na prvom paljenju kompa,ploca trazila dal da vratim BIOS na default.To sam stisnuo i sve je radilo kako treba.Sto se tice komponenti.Unutra su sada Sapphire rx480 8gb,8gb ram Hyper Fury i novo je napajanje 600W fortron.Ovo ostalo je isto kao sto pod moj PC
Sleep mode problem
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.711
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam imao problem sa malo starijim ocz vertex 3 ssd-om ali meni nije htio da ode u sleep. Kada sam flashaho firmware ssd-a proradilo je. Da li uopste koristis ssd? Ja bih rekao da il je do neke postavke u biosu, il moras flashat bios ploce ili staviti novi firmware ssd-a.
Nemam Ssd.A ovo za novi bios stvarno nikad nisam radio,tako da me malo strah...
Provjeri da li uopste postoji noviji bios. Bitno je da skines pravu verziju i da ti ne nestane struje dok radis update :D. Procackaj malo power opcije u biosu, malo pali i gasi :D.
Amd grafe, tj. njihovi driveri i jogurt Windozi znaju praviti dar-mar... Možda samo trebaš naći driver za grafu koji se neće sukobiti sa Windozima...
Ok.Sad je alarmantno.Sad sam skuzio da se meni ventovi od grafe vrte samo kad se windovsi dizu.Nakon toga staju....Kojiiii kkkk
Lol, precesljaj malo temeljitije opcije u biosu :D
Evo sad sam izbrisao stare drivere od grafr i sad bez njih normalno vrti.Sad skidam i instaliram najnovije.Nadam se da je do drivera.