Shut down PROBLEM

poruka: 4
|
čitano: 5.002
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Shut down PROBLEM

Pozdrav,

ovako zanima me jel jako velik problem za laptop ako se gasi fizicki preko gumba za gasenje jer se inace nece ugasiti u windowsu na "Shut down". Znaci prisilno gasenje. Jel moze mu sto biti? Jel moze doci do kvarova i slicno?

Ima li mozda neko rjesenje za to? Vjecno pise logging off i nikad se ne ugasi. To je bilo poslije ponovnog stavljanja windowsa. Radi se o w7 ultimate x64. Proguglao sam i nasao brdo slicnih rjesenja no neke sam savjete probao ali nije uspjelo. Ako ima ko slican problem ili ako ima neko kakvo rjesenje molim vas da mi pomognete.
Btw. probao sam u safe mode-u ga ugasiti i uredno se ugasio. Jel onda mozda koji proces stoji i nece se ugasiti pa ne da ni laptopu da se ugasi? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Shut down PROBLEM

Sasvim je lako moguće da se neki proces sprečava gašenje računala?

Što si instalirao zadnje prije no što ti se pojavio taj problem?

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Shut down PROBLEM
kule93 kaže...

Sasvim je lako moguće da se neki proces sprečava gašenje računala?

Što si instalirao zadnje prije no što ti se pojavio taj problem?

eh ne znam tocno sto je bilo zadnje. ugl. nista previse. drivere, chrome, mozzilu, winamp, gom i eventualno jos neki normalni programcic. problem je mozda sto sam prisilno prekinuo update windowsa jer nisam imao vremena cekati? jel bi to moglo biti? :/
a jel moze nastetiti to prisilno gasenje laptopa na taj nacin, da se drzi gumb? 

14 godina
protjeran
Re: Shut down PROBLEM

Pa to ti je to zbog windows update i meni je tako bilo dok nisam skonto kako napravit i ja ga tako gasio ja mislim da nece se nista kvarit ako ga tako gasis samo ziadjes iz svih programa a izgasi windows update pa ce se ugasit ides control panel,automatic updates i onda trn off automatic updates dole crveno X i sad ce ti se brze palit komp i iskljuci servis start/run/services najdes automatic update 2 puta klikni i imas start type i disabled.Javi kako je proslo :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice