Registry problem

poruka: 47
|
čitano: 9.392
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Registry problem
Znaci klikne se ok i bude blue screen? Jel se moze task manager otvoriti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Registry problem
GamerMaster2041 kaže...

skini neki program za popravljanje tih registrija ili samo pitaj microsoft za pomoć.

PS.Vjerovatno je oštećen CD.

Jesil to skinuo sa neta i narezao ili si original ili neku piratsku kopiju?

Original moj XP Pro i susjedov Home.

It's a bird...It's a plane...No, it's just Mark Webber
15 godina
neaktivan
Registry problem

Vjerovatno su oni bad sectori :S

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Registry problem
AKO ima smisla probati win vistu, il 7., ili neku staru verziju winsa, ili cak linux al mislim da nema...?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Plomin kaže...
AKO ima smisla probati win vistu, il 7., ili neku staru verziju winsa, ili cak linux al mislim da nema...?

Evo memtest vrti pa onda idem dalje.

Budem Ubuntu probao dignut kasnije.

15 godina
protjeran
Registry problem
Pise na microsoft support stranici da se mozda rijesi problem novim service packom, ili nekim bulletin updateom iako bas nisam skuzio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Plomin kaže...
Pise na microsoft support stranici da se mozda rijesi problem novim service packom, ili nekim bulletin updateom iako bas nisam skuzio.

Sve sam to probao.Cool

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Plomin kaže...

Sve sam to probao.Cool

a nisi napravio chkdsk?

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

a nisi napravio chkdsk?

Nažalost ne a nekako se i mislim da tu leži problem.

17 godina
Registry problem

Planiram formatirati C disk, a pošto imam neke programe instalirane na D: zanima me mogu li kako spremiti ključeve iz registrya pa da ih samo "vratim" kada formatiram disk pa da mi se nađu opet pod Start -> All Programs? Koristim Win XP SP3.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Registry problem

Može mi netko pomoći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Registry problem

Bump, možda netko zna rješenje mog problema. Probao sam tražiti po netu i za sada je neuspješno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

heh, možeš kad pokreneš registry editor desni klik na computer pa export i tako ćeš exportati sve ključeve, samo ne znam jel pametno ih importati na friško instalirani win. ne znam zapravo i može li se uopće importati tolika količina ključeva Neodlucan

Atomska bubamara
15 godina
Pero Dinamit kaže...

Planiram formatirati C disk, a pošto imam neke programe instalirane na D: zanima me mogu li kako spremiti ključeve iz registrya pa da ih samo "vratim" kada formatiram disk pa da mi se nađu opet pod Start -> All Programs? Koristim Win XP SP3.

Hmmmm...samo ako znaš točno koji ključevi su ti potrebni, znači ak oimaš popis negdje svega što je za neki program upisano onda fino svih njih exportaš i to je to.

Ali scijeli egistry...nisam nikad probao, ali mislim da bi bilo pogubno za system da cijeli reg importaš sa stare isnatlacije na novu.

14 godina
neaktivan
Registry problem

Ne znam da li sam usla u pravu temu, ali stvarno mi hitno treba pomoc.Molila bih vas da sto pre odgovorite. 

Brat mi je instalirao nekakav Registry mechanik, i on je zapoceo skeniranje i izbacio mi da imam "225 registry problems". Ja se u to nista ne razumem, pretpostavljam da su virusi, a mozda i nisu jer sam skenirala laptop putem AVG-a i izaslo mi da nemam nijedan. Please objasnite mi kako da uklonim te probleme iz Registry mechanica.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Registry problem

ako je to registry mechanic to je program koji se plaća,a takvi po pravilu da bi uklonili greške koje nađu traže da ih kupiš
pošto pretpostavljam da ga ne želiš kupiti,ti ga deinstaliraj i zabrani bratu da instalira takav i sličan softver
što se tiče virusa uz tvoj antivirus postoje besplatni skeneri za dodatnu provjeru kao što je mbam koji možeš skinuti ovdje , ima sučelje i na hrvatskom jeziku,i s njim provjeravaš da li ima kakvih virusa koje avg nije detektirao (brza provjera uglavnom dovoljna)
stavi si ovaj site advisor na browser (firefox,chrome,ie,operu ..) da možeš sigurnije surfati

225 grešaka koje ovaj gore spomenuti cleaner nalazi i nije nešto što bi zahtjevalo instaliranje nekog besplatnog i sigurnog čistača registra,ali ako već želiš  kopati po registru imaš na raspolaganju također besplatni i prilično sigurni program koji ne zadire preduboko u registar,čak ga ne moraš instalirati glary utilities portablei to je to..

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Registry problem

Hvala puno. Napravit cu to.. {#} Pozz

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice