Ima li nekakav program kojim mogu napraviti da mi na sredini ekrana bude jedna zelena tocka?
mislim nesto kao mrtvi piksel...ali mora biti na sredini ekrana.
Ima li nekakav program kojim mogu napraviti da mi na sredini ekrana bude jedna zelena tocka?
mislim nesto kao mrtvi piksel...ali mora biti na sredini ekrana.
A joj, koji LOL...
Netko bi aimao....koja igra? COD?
cccc...
oznaci flomasterom.. XD ko moj frend.
koji si ti lik svega sam vidio al ovo nisam hahahha
A joj, koji LOL...
Netko bi aimao....koja igra? COD?
cccc...
oznaci flomasterom.. XD ko moj frend.
uzmi one flomastere za staklo, pa kad ti bude trebalo, nacrtaj, a kad ne bude samo obrisi
nije mi bas do toga da saram po monitoru jer zivim u kuci s ljudima koji rade na racunalu....pa sad bas ne bi bilo dobro da im posaram monitor
stvarno nema nikakav program???
a da tockica nije na sredini....?
i nemojte misliti da mi je to za varanje na igricama jer ih ne igram...bar ne takve a i da zelim igrati tako-- lako stavim na easy
nije mi bas do toga da saram po monitoru jer zivim u kuci s ljudima koji rade na racunalu....pa sad bas ne bi bilo dobro da im posaram monitor
stvarno nema nikakav program???
a da tockica nije na sredini....?
i nemojte misliti da mi je to za varanje na igricama jer ih ne igram...bar ne takve i da zelim igrati lako stavim na easy
malo mi ova tema ide u offtopic.....pa stoga molim nemojte davati apsurdne ideje kao flomastere...busiti rupe na ekranu....etc.
mislim da flomasteri nisu dio softvera posto se tema nalazi u tom "podrucju".
ima li takav program ili ne????....mislite li da ima??????
malo mi ova tema ide u offtopic.....pa stoga molim nemojte davati apsurdne ideje kao flomastere...busiti rupe na ekranu....etc.
mislim da flomasteri nisu dio softvera posto se tema nalazi u tom "podrucju".
ima li takav program ili ne????....mislite li da ima??????
bila bi mu svrha da se lakse orjentirati po ekranu....xD
A ti imas neki 80˝ monitor pa neznas di je sredina ili?
pa ako je lcd lako nađeš sredinu, nacrtaš dijagonale s običnom olovkom napravis točkicu i adio
Naletio sam na ovo pa vidi.
za sta ce ti ta tocka na sredini majko mila?
Naletio sam na ovo pa vidi.
Ma ako covjeku treba tocka na sredini, neka treba. Mi nismo tu da preispitivamo necije nakane. Ako mu netko moze pomoci, neka pomogne, zaboga. I ako hoce aimati, njegova stvar, ima pravo pitati, zato forum i sluzi.