Problemi s konekcijom

poruka: 5
|
čitano: 1.109
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi s konekcijom
pitanje

evo vako nedavno su mi nestali oni baloničići sta se tu u trayu pokazuju (nisu se uopce pokazivali) al eto ja reko nes sam smrdo slucajno pa ajd. ali dobro taj problem je nesto nekim cudom kad sam maloprije instalo KIS2009.

ALI evo problema pravog, dakle ja danas upalim komp i nema mi tu dolje u systrayu one ikonice za konekciju (imam optimu pa se to zove local area connection) i kad odem u network konekšns tamo nema niceg (prije je bilo taj local area connection i optinet ikone) a sad nema niceg izbaci mi nekakav error

probo sam i opet konekciju instalat al onda mi kaze da ta konekcija vec postoji

i eto ako bi neko znao kako da te konekcije vratim... bio bih zahvalan

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi s konekcijom

Jel možeš normalno na net?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Problemi s konekcijom

Isključi PC, odspoji ga sa el.energije, odspoji mrežni kabel iz PCa-a i ostavi tako preko noći. Ujutro sve ponovno pospoji, upali comp i imat ćeš LAN ponovno. Zašto se to događa ne znam, ali iz osobnog iskustva ti ovo savjetujem.

Abit AB9 Pro|Chipset P965|Intel Core 2 Duo, E6700, 2733 MHz|Kingmax 4x1024MB|NVIDIA GeForce 8800 GTS, 320 MB|WD Raptor 150 GB + Seagate 400GB + Maxtor 300GB + Maxtor 120GB + Seagate 300GB|Coolermaster Cosmos 1000|Chieftec 550W|Samsung SyncMaster 20"|
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi s konekcijom

Prvo probaj u | Control Panel -> Network Connections -> (Svojstva local area conekcije) -> stavi kvačicu na "Show icon in notifcation area when connected.

brb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problemi s konekcijom
Asus M6VA | Intel M 1.86Ghz 2Mb | ATI x700 256Mb | DDR2 2Gb 533Mhz | HDD 140Gb(80+60) 5400rpm
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 0:53 (zmikic).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice