Problem sa zvukom ili virus??

poruka: 2
|
čitano: 997
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa zvukom ili virus??

pozdrav

dakle jucer kad sam krenuo slusat pjesmu preko winampa nije ju odjednom pustao, onda sam krenuo preko windows media playera i tamo nije radilo, presao sam na bs player ni tamo nije radilo. Onda sam pokusao pokrenuti filmove , samo mi se pojavila slika bez zvuka. tu sam se onda vec zabrinuo i krenuo sam na youtube i tamo je sve radilo.

Dakle mislim da mi je upao neki virus koji mi blokira sve te filmove i mp3 da bi ih mogao koristit al sam sve skenirao i opet se ponavlja, mozda mi je promijenio neke postavke u registry i automatski i h pokrece kad ja sve ocistim sa svim mogucim skenerima. Znaci na youtube mi sve ispravno radi  al ne mogu nikako pokrenut filmove i muziku i to odjednom kad sam upalio komp.

Molio bi nekog ako zna nešto o ovome ili je imao sličnih probelma da pomogne

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa zvukom ili virus??
princo22 kaže...

pozdrav

dakle jucer kad sam krenuo slusat pjesmu preko winampa nije ju odjednom pustao, onda sam krenuo preko windows media playera i tamo nije radilo, presao sam na bs player ni tamo nije radilo. Onda sam pokusao pokrenuti filmove , samo mi se pojavila slika bez zvuka. tu sam se onda vec zabrinuo i krenuo sam na youtube i tamo je sve radilo.

Dakle mislim da mi je upao neki virus koji mi blokira sve te filmove i mp3 da bi ih mogao koristit al sam sve skenirao i opet se ponavlja, mozda mi je promijenio neke postavke u registry i automatski i h pokrece kad ja sve ocistim sa svim mogucim skenerima. Znaci na youtube mi sve ispravno radi  al ne mogu nikako pokrenut filmove i muziku i to odjednom kad sam upalio komp.

Molio bi nekog ako zna nešto o ovome ili je imao sličnih probelma da pomogne

unaprijed hvala

Za početak obriši BS Player i instaliraj ovaj:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bsplayer.bspandroid.free

Ako to ne pomogne onda ti je greška u windows driverima i možeš napraviti repair windowsa sa originalnim cdom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice