Imam canyon 5.1 zvučnike,ne znam točno koji model.Sve sam dobro spojio i na njima i na matičnoj i imam program u kojemu dobro rade al windows media player ili bilo koji drugi ih ili ne prepozanje il nes,jer pusta zvuk samo sa prednjih zvucnika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam canyon 5.1 zvučnike,ne znam točno koji model.Sve sam dobro spojio i na njima i na matičnoj i imam program u kojemu dobro rade al windows media player ili bilo koji drugi ih ili ne prepozanje il nes,jer pusta zvuk samo sa prednjih zvucnika
Neznam zašto, ali od tog canyona ništa ne kupujem jer neam povjerenja, em su kopirali ime od canona, em mi sve izgleda šrot i loša kvaliteta:)
Al nisu novi zvučnici na starom su kompu radili dobro 5 godina,al na novom sad ne radi nijedan player s njima kak spada
Al nisu novi zvučnici na starom su kompu radili dobro 5 godina,al na novom sad ne radi nijedan player s njima kak spada
A možda nije do playera, možda je do kompa ili do njih, probaj na još kojem kompu, na 2-3 probaj kod frenda ili negdje i ako tamo isto ne rade, baci ih u smeće, 5 godina ipak nije malo, meni su moji logitech nakon 6 godina počeli zaje*avat, a logitech ima najbolju kvalitetu svega.
Al ocu ti rec da svi rade imam neki program koji ih testira i svaki daje dobar zvuk al iz nekog razloga ih playeri ne prepoznaju
Al ocu ti rec da svi rade imam neki program koji ih testira i svaki daje dobar zvuk al iz nekog razloga ih playeri ne prepoznaju
Hmm, neznam, ako ih komp prepoznaje trebo bi ih i player, možda ti u playeru nije namjesteno za 5.1 zvučnike, mada je to blesavo jer bi se i tad trebalo čut.