Problem sa zvučnicima

poruka: 6
|
čitano: 725
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

Imam canyon 5.1 zvučnike,ne znam točno koji model.Sve sam dobro spojio i na njima i na matičnoj i imam program u kojemu dobro rade al windows media player ili bilo koji drugi ih ili ne prepozanje il nes,jer pusta zvuk samo sa prednjih zvucnika

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Problem sa zvučnicima
bbb-fer kaže...

Imam canyon 5.1 zvučnike,ne znam točno koji model.Sve sam dobro spojio i na njima i na matičnoj i imam program u kojemu dobro rade al windows media player ili bilo koji drugi ih ili ne prepozanje il nes,jer pusta zvuk samo sa prednjih zvucnika

Neznam zašto, ali od tog canyona ništa ne kupujem jer neam povjerenja, em su kopirali ime od canona, em mi sve izgleda šrot i loša kvaliteta:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
14 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

Al nisu novi zvučnici na starom su kompu radili dobro 5 godina,al na novom sad ne radi nijedan player s njima kak spada

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 13:09 (bbb-fer).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bbb-fer kaže...

Al nisu novi zvučnici na starom su kompu radili dobro 5 godina,al na novom sad ne radi nijedan player s njima kak spada

A možda nije do playera, možda je do kompa ili do njih, probaj na još kojem kompu, na 2-3 probaj kod frenda ili negdje i ako tamo isto ne rade, baci ih u smeće, 5 godina ipak nije malo, meni su moji logitech nakon 6 godina počeli zaje*avat, a logitech ima najbolju kvalitetu svega.

14 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

Al ocu ti rec da svi rade imam neki program koji ih testira i svaki daje dobar zvuk al iz nekog razloga ih playeri ne prepoznaju

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bbb-fer kaže...

Al ocu ti rec da svi rade imam neki program koji ih testira i svaki daje dobar zvuk al iz nekog razloga ih playeri ne prepoznaju

Hmm, neznam, ako ih komp prepoznaje trebo bi ih i player, možda ti u playeru nije namjesteno za 5.1 zvučnike, mada je to blesavo jer bi se i tad trebalo čut.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice