Problem sa przenjem zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa przenjem

Skinuo sam Nero 9. Nije mi htio przit cd niti dvd-ove. znaci krene sve u redu sa przenjem. i przenje zavrsi za 20 sekundi. zavrsi i kada ga otvorim cd ili dvd opet prazan. znaci nije nista sprzio a przio je. prvo sam mislio da je neki bug ali stavio sam onda Nero 7 i isto se dogada. Onda sam probao sa FreeBurnerom. on mi pak nezeli niti ocitat DVD ili CD disk. ne zeli niti krenuti prziti jer pise insert cd/dvd empty disk. sve je to praznojer mi na laptopu zeli iste cdove przit i novi su iz kutije sto se toga tice.

zasto se to dogada? sumnjam da ce ikoji drugi program za przenje radit.,ali mislim da i nije do CD-ROMA jer mi sve u redu ocitava cd-ove. stvarno neznam vise sta da radim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa przenjem

Jel pokušavaš na iste DVDe pržiti? Jer ako je on išta radio po tim DVDima, oni više nisu prazni.

Što se tiće toga da ti toliko programa ne radi, dali je to tek od instalacije Nere 9? Dali je bilo problema i prije s prženjem? De pokušaj s PowerISOom pržiti (tog ja koristim, baš super za backup podataka [drag'n'drop izrada DVDa, i jednostavno Burn]), meni jako dobro radi. Ako ti ni s tim ne radi, onda pokušaj na CD spržiti. Ako hoće, znači da ti je otišao pogon za optiče medije (ah taj lijepi hrvatski).

I čisto za informaciju, pogon za optičke medije (ne mogu se sjeti boljeg naziva trenutno O_o) s drugim laserom radi s DVDima, a s drugim CDe, tako da ti jedno može raditi, a drugo ne. Meni se čini kao da ti je krepao pogon za optičke medije (XD)....

16 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...

Jel pokušavaš na iste DVDe pržiti? Jer ako je on išta radio po tim DVDima, oni više nisu prazni.

Što se tiće toga da ti toliko programa ne radi, dali je to tek od instalacije Nere 9? Dali je bilo problema i prije s prženjem? De pokušaj s PowerISOom pržiti (tog ja koristim, baš super za backup podataka [drag'n'drop izrada DVDa, i jednostavno Burn]), meni jako dobro radi. Ako ti ni s tim ne radi, onda pokušaj na CD spržiti. Ako hoće, znači da ti je otišao pogon za optiče medije (ah taj lijepi hrvatski).

I čisto za informaciju, pogon za optičke medije (ne mogu se sjeti boljeg naziva trenutno O_o) s drugim laserom radi s DVDima, a s drugim CDe, tako da ti jedno može raditi, a drugo ne. Meni se čini kao da ti je krepao pogon za optičke medije (XD)....

Da. to se desilo od kad sam prvi put stavio Nero 9. prije nekih tjedan dana.
pazi ovo. stavio sam najnoviji PowerISO kao sto si rekao i gledaj. nece mi niti ocitati dvd/cd pri przenju. ali ocitava dvd/e kad nesto instaliram. to ne kuzim
16 godina
neaktivan

evo i slika!

16 godina
neaktivan
divines kaže...
DragonSoul kaže...

Da. to se desilo od kad sam prvi put stavio Nero 9. prije nekih tjedan dana.
pazi ovo. stavio sam najnoviji PowerISO kao sto si rekao i gledaj. nece mi niti ocitati dvd/cd pri przenju. ali ocitava dvd/e kad nesto instaliram. to ne kuzim
 Sad sam gotovo siguran da ti je ošla pržilica. Moraš znati, ne koristi se isti laser za čitanje i za pisanje, pa je moguće da jedan krepa, a drugi nastavi raditi (i gotovo uvijek ode ovaj za pržene). Ja bi ti preporučio, ako možeš, da isprobaš drugu pržilicu staviti u komp da vidiš dali će s tom raditi. Ako da, onda ti je pržilica definitvno krepala.
I btw, koristi "Uredi" kad želiš još nešto dodati, nemoj više puta za redom postati.
16 godina
neaktivan

sorry zbog postanja =)

da ok. ali samo sto mi je komp pod garancijom jos godinu dana. tako da cu njima lijepo odnijet pa poprave to!=)))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice