- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako:imam problem sa konekcijom,piše da internet radi normalno,ali ne mogu na internet preko mozzile,internet explorera itd,a na x fire mogu i sve radi normalno
Molim vas pomozite,hvala unaprijed
Pokusaj sa CCleanerom i MBAM-om procistit , mozda ima kakve gamadi ..
Evo ovako:imam problem sa konekcijom,piše da internet radi normalno,ali ne mogu na internet preko mozzile,internet explorera itd,a na x fire mogu i sve radi normalno
Izbriši mozilu te instaliraj Operu ili Chrome, mnogo su bolji i brži preglednici......
Instalirao sam Chrome ali i dalje ne radi,svejedno hvala
ma nema to veze s preglednicima....nest ga stopa u konekciji....no kasnije bi trebalo proradit na ovaj il onaj nacin.....
To ja isto mislim,ali ne mogu pronać problem
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Izbriši mozilu te instaliraj Operu ili Chrome, mnogo su bolji i brži preglednici......
Ajd ne piši gluposti, kakve to veze s tim ima.
Si probao nazvati službu za korisnike, oni ti u takvim slučajevima mogu kod sebe provjerit stanje tvoje konekcije. Ak nisi prvo njih nazovi, moj susjed je imao slični problem, nazvao službu za korisnike i riješili su mu to za 5 minuta.
probaj uc u ruter preko 192.168.1.1. i vidi kakvo je tam stanje....probaj napravit novi setup il neku kvacicu podesit.....
ak nist....stvarno zovi sluzbu za korisnike...
probaj uc u ruter preko 192.168.1.1. i vidi kakvo je tam stanje....probaj napravit novi setup il neku kvacicu podesit.....
ak nist....stvarno zovi sluzbu za korisnike...
A vidis da na xfire ide normalno , onda NIJE do routera i internet veze ..
da to si i ja mislim,ali najvjerojatnije ću morat zvat službu za korisnike
Upiši ping www.google.com i onda stavi sliku.
mozda ti firewall blokira mozzilu na internet.
Upiši u Command prompt sljedeće naredbe i nakon svake pritisni tipku Enter:
ipconfig /release
ipconfig /refresh
netsh winsock reset catalog
netsh int ip reset reset.log
Restartaj komp i javi da li je problem riješen ili je ostao.
Evo složio sam,na kraju sam nazvao t-com i oni su mi popravili,hvala svima na pomoći