ljudi net me stvarno počep živcirati i dođe mi da ga čekićem smrvim,ovako,imam net 1024/128 što je sasvim dobar net ali kad ja pustim video na youtubeu od 1 ili 2 minuta ono šteka šteka i jako sporo ono učitava do čega bi moglo biti????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kak 1mb net imas kad je osnovna brzina t coma 4 mb nize od toga nemoze ic nazovi svoje providere i javi im svoj problem
edit: nisam pito prek koga providera imas net?
E da YouTube nas sve zeza
izgleda da hoce da koristimo Google Chrome da bi smo gledali bez lagga jer kad sam skinuo Google Chrome nema stopanja.
GRRRRR a ovaj Windows 7 reg. neda da se instalira Google Chrome a oni iz googlea kazu izbrisio ono u reg. kodu
kak 1mb net imas kad je osnovna brzina t coma 4 mb nize od toga nemoze ic nazovi svoje providere i javi im svoj problem
edit: nisam pito prek koga providera imas net?
nisam ja iz hrvatske mtel mi je provajder...
ovisi u kojoj kvaliteti gledas youtube u standardnoj ili hd(high definition) ako imas ovu vezu sto kazes onda trebas malo brzu vezu jer je youtube nakrcan sa high definition sadrzajima koji zahtijevaju brzu vezu od ove za normalan stream
znaci zovi svog providera za bržu vezu nema druge ak oces gledat youtube bez lagga zalim..
ja gledam na 360p to je najmanje i opet šteka da nije možda neki problem..error..virus ili slično??
ma ja koristim google chrome i tu je sporo
Imam i ja 4 Mbps,ali Youtube jednostavno nekad zna toliko sporo učitavat da to nije normalno.
nemam ja 4mbps ja imam 1mbps al moi drugovi imaju 384/64 i brže im učitava isti video
Ma samo odes na YOUtube i kontaktujes ih zbog loseg ucitavanja
ma zvaću ja njih (operatere)
1024 Kbps NIJE 1024 kilobajta u sekundi, nego 1024 kilobita u sekundi. 1 bajt ima osam bitova, tako da je tvoja stvarna brzina 128 kilobajta u sekundi (KBps). Pokušaj ugasiti torrente, maknuti neka druga računala u mreži ili kontaktirati operatera za brži internet.