Problem sa internetom

poruka: 13
|
čitano: 1.574
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problem sa internetom

ljudi net me stvarno počep živcirati i dođe mi da ga čekićem smrvim,ovako,imam net 1024/128 što je sasvim dobar net ali kad ja pustim video na youtubeu od 1 ili 2 minuta ono šteka šteka i jako sporo ono učitava do čega bi moglo biti????

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 21:39 (SpyGi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa internetom

kak 1mb net imas kad je osnovna brzina t coma 4 mb nize od toga nemoze ic nazovi svoje providere i javi im svoj problem

edit: nisam pito prek koga providera imas net?

živi danas da ne umres sutra
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 21:49 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa internetom

E da YouTube nas sve zeza Viče izgleda da hoce da koristimo Google  Chrome da bi smo gledali bez lagga jer kad sam skinuo Google Chrome nema stopanja.

GRRRRR a ovaj Windows 7 reg. neda da se instalira Google Chrome a oni iz googlea kazu izbrisio ono u reg. kodu

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem sa internetom
geek_boy1 kaže...

kak 1mb net imas kad je osnovna brzina t coma 4 mb nize od toga nemoze ic nazovi svoje providere i javi im svoj problem

edit: nisam pito prek koga providera imas net?

nisam ja iz hrvatske mtel mi je provajder...

16 godina
neaktivan
Problem sa internetom

ovisi u kojoj kvaliteti gledas youtube u standardnoj ili hd(high definition) ako imas ovu vezu sto kazes onda trebas malo brzu vezu jer je youtube nakrcan sa high definition sadrzajima koji zahtijevaju brzu vezu od ove za normalan stream

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znaci zovi svog providera za bržu vezu  nema druge ak oces gledat youtube bez lagga zalim..

16 godina
protjeran
Problem sa internetom

ja gledam na 360p to je najmanje i opet šteka da nije možda neki problem..error..virus ili slično??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma ja koristim google chrome i tu je sporo

16 godina
neaktivan
Problem sa internetom

Imam i ja 4 Mbps,ali Youtube jednostavno nekad zna toliko sporo učitavat da to nije normalno.

alrighty then

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa internetom

nemam ja 4mbps ja imam 1mbps al moi drugovi imaju 384/64 i brže im učitava isti video

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa internetom

Ma samo odes na YOUtube i kontaktujes ih zbog loseg ucitavanja

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa internetom

ma zvaću ja njih (operatere)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa internetom

1024 Kbps NIJE 1024 kilobajta u sekundi, nego 1024 kilobita u sekundi. 1 bajt ima osam bitova, tako da je tvoja stvarna brzina 128 kilobajta u sekundi (KBps). Pokušaj ugasiti torrente, maknuti neka druga računala u mreži ili kontaktirati operatera za brži internet.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice