Problem sa Firefoxom

poruka: 21
|
čitano: 6.148
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa Firefoxom

Imam instaliranu najnoviju verziju Firefoxa,i jedno vrijeme je radio sve Ok.Od prije par dana međutim,kod prvog startanja toga dana,sve se uredno učita,ali vrlo sporo.Problem je međutim u tome,da odmah nakon pojave punog

prozora sve se zamrzne,te nakon kraćeg vremena pojavi natpis da program ne odgovara.Jedini način je isključiti program,pa ponovo startati.Tada sve bude u redu,ali ne baš svaki put.Naprijed opisana pojava nekad se ponovi.

Inače,ostali pretraživači rade normalno,ali ja sam navikao na Firefox,pa mi je to muka.Zna li netko objašnjenje za

ovo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa Firefoxom

imaš neke dodatke ,možda zezaju?
ili ju jednostavno deinstaliraš,očistiš registar s registry repairom,i skineš/instaliraš novu..

EDIT:možeš prvo s registry repairom probat,pa vidiš oće opet zezat..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 15:47 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa Firefoxom

Deinstaliraj dodatke, najčešće neki štopa, pa ne radi kako treba. Dakle, jedan po jedan i deinstalacija.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa Firefoxom

Malo kasnim sa odgovorom i primjenom ponuđenih savjeta,ali evo,deinstalirao sam sve dodatke.Nije pomoglo ništa.Štovise,sada nekoliko puta trebam isključit program,da bi na kraju radio nesmetano.Što još pokušati?Dali bi

pomogla kompletna deinstalacija,i nakon toga ponovna instalacija?Nisam ovo pokušao,jer se bojim da cu samo bes-

potrebno dodatno zaprljati registry.

16 godina
neaktivan
Problem sa Firefoxom

ja bi ju deinstalirao,očistio registar i ponovno skinuo..
uostalom ako ti drugi browseri rade normalno,mislim da nemaš neki izbor..
što se tiče popravljanja/čišćenja  registra,onaj registry repair radi automatski backup..

EDIT:popravljati registar s projverenim/specijaliziranim alatom ako imaš problem,ili nakon loše instalacije- da
        pokretati taj alat bez potrebe- ne

vanitas vanitatum et omnia vanitas
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 11:43 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa Firefoxom

Ja sam imao sličan problem.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Ja sam imao sličan problem.

pa nije baš slično,ti si imao problem sa svim browserima.. koliko sam shvatio,a on samo s firefoxom..

16 godina
protjeran
Problem sa Firefoxom

Deinstaliraj Firefox s Revo Uninstallerom 1.83 i onda probaj ponovno. http://www.revouninstaller.com

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 18:41 (XP Master).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa Firefoxom

Hmmm, i ja sam imao najnoviju verziju i svako malo se rusila na svjeze instaliranom Windowsu.... Mislim da je mozda problem u toj veziji...

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa Firefoxom

Jel imaš možda neki jadni procesor/grafičku, malo ram-a?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa Firefoxom

može deinstalirat s čim hoće,tragovi u registry će ostat,zato treba očistiti registar od tih nepostojećih referenci i ostalog, i tek onda instalirati ponovno 3.5.2 verziju..3.5.3
ja sam čistio s dva cleanera..glary registry repairom i registry cleanerom od CCleanera..i nakon toga je stabilna..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 20:51 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa Firefoxom

Jesi probao radit sa starijom verzijom?Dakle,deinstaliraj ovu,očisti registry i zaostale fileove i instaliraj stariju verziju.

oko za oko,pasta za zube

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Start->programs->mozila firefox ->safe mode pa ga resetiraj!

16 godina
Problem sa Firefoxom

meni se to isto dogodilo

ni čišćenje nije pomoglo

ponovno se počelo isto događati

ne znam u čemu je stvar, isto se i frendu dogodilo

sad sam na google chrome-u Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa Firefoxom

Zahvaljujem svima na savjetima,ali nije ništa pomoglo.Ni deinstalacija,ni čišćenje regisrya i ponovna instalacija.Ipak

mi se čini da je ova verzija  kriva,pa ću pokušati sa čistom punom 3.5 verzijom.Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa Firefoxom
Evo imam ja jedan problem s firefoxom : od neki dan me vise ne pamti, npr na starnice koje se moram registitrat i stisnes onu kvacicu za ZAPAMTI ME i sve to. zatim resetiram komp i nakon toga na npr BUG FORUM trazi me ime i lozinku! imam vistu a sjecam se istog problem i na xp ?? wtf..........
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa Firefoxom

daj vidi pod:trools-privacy-settings-data-da ti nije čekirano da briše passworde..
pa tools-options-security-jel kvačica na saved password for sites i exeptions-da nemaš stranice koje se ne pamte..

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 21:24 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

sve je ok u tools-ima. sve kvacice su postisnte i znam da nisam dirao nista od toga, velim samo od sebe se to dogodilo

16 godina
neaktivan
Problem sa Firefoxom

čudno..,jesi ga skenirao s nečim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem sa Firefoxom

nisam ? s kim ? prvi put cujem, al zato imam supericka desktop:

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 23:26 (ivanec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

nisam ? s kim ? prvi put cujem, al zato imam supericka desktop:

to je,svaka čast..proskeniraj ga s ovim..s obzirom da se to desilo naglo i iznenada..
 http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
besplatan je,pa napravi brzi scan..
ili deinstaliraj firefox,počisti registar s ovim registry repair-om,pa skini novi..

edit:jel ti uopće u pstavkama firefoxa,pod security>saved passwords>show paswords stoje lozinke stranica koje si mu zadao da  pamti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 10:54 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice