Formatirao sam particiju i ponovno instalirao win sedmicu.Onda sam normalno instalirao najnovije drivere za grafičk itd.Problem je što je sve (slika na monitoru, programi koji se otvaraju, fontovi..) nekako sitno, moram se približiti skroz monitoru da bi mogao pročitati.Zna neko možda kako to riješiti ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je:
XP - Odi u Control panel, pa tamo nađi gdje se mijenja rezolucija i stavi na manje.
Vista/Win7 - Desni klik na Desktop - Display settings - smanji rezoluciju.
Formatirao sam particiju i ponovno instalirao win sedmicu.Onda sam normalno instalirao najnovije drivere za grafičk itd.Problem je što je sve (slika na monitoru, programi koji se otvaraju, fontovi..) nekako sitno, moram se približiti skroz monitoru da bi mogao pročitati.Zna neko možda kako to riješiti ?
klik na desktop, CTRL+scroll... također opcije (gle, kako neobićno?) podešavanja SVIH postavki kao što su teme, rezolucija itd. je na 'desni klik..' - za font je std. 96dpi, možeš promijeniti ... probaj pa ćeš vidjeti dali ti odgovara. (neće se ništa pokvariti).
-ili je vrijeme za posjet okulisti? 
Zaboravio sam reć da je rezolucija prije bila 2048x1152, što je preporučena rezolucija za moj monitor i sve je normalno bilo.Sad na toj rezoluciji sve izgleda sitno, kao što sam već rekao.
-LCD samo na nativnoj rezoluciji daje bistru sliku, dakle promjena rezolucije (ugl.) nije rješenje, nego podešavanje... imaš sedmicu, to je vrlo dobro rješeno... (klikni već jednom! -desktop-'desni-klik') ili nabavi LCD-TV. 
-LCD samo na nativnoj rezoluciji daje bistru sliku, dakle promjena rezolucije (ugl.) nije rješenje, nego podešavanje... imaš sedmicu, to je vrlo dobro rješeno... (klikni već jednom! -desktop-'desni-klik') ili nabavi LCD-TV. 
A što da podesim ako ne rezoluciju ?
Kad smanjim rezoluciju slika nije tako bistra kao na nativnoj rezi.