Plavi prozor

poruka: 6
|
čitano: 1.464
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
offline
Plavi prozor

Već nekoliko puta mi se pojavio plavi prozor sa porukom da je računalo naišlo na neke probleme, da prikupljaju podatke i da će umjesto mene ponovno pokrenuti računalo. Uz to se nalazi QR kod. Danas sam pogledao što piše pored QR koda i kaže ako želim kontaktirati podršku da im dam informaciju "Stop code: Critical Process Died", dok je ranije to bilo "Unexpected store exception". Čitao sam da se to može riješiti pomoću System File Checker, ali ne znam je li točno.

 
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Plavi prozor

Jesi gledao minidumpove?

https://www.wikihow.com/Read-Dump-Files

 

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
12 godina
offline
Re: Plavi prozor
 
0 0 hvala 0
15 godina
online
Plavi prozor

Have you tried turning it off and on again?
 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Plavi prozor

Samo da javim što se u međuvremenu zbilo. Ovaj prvi način rješavanja problema sa traženjem mini dumpera bio je problematičan, jer uopće nemam folder sa mini dumperima. Nešto sam pokušavao, iako nisam na ti sa takvim stvarima, ali čini mi se da nije bilo ničeg. Ovaj drugi način nisam smio probati, jer sam ispod videa pročitao da neki nisu mogli ući u Windows. Zatim sam izbrisao RAV antivirus i RAV VPN za koje ne znam kako su se našli na računalu. Situacija se popravila, ali opet je danas izbacilo plavi prozor. Primijetio sam da se plavi prozor dešava kada imam više otvorenih prozora u pregledniku. Također mi već duže vrijeme računalo sugerira da je nova verzija APP cetra dostupna i da ju updatujem. Možda da probam izbrisati neke aplikacije? 

 
0 0 hvala 0
7 tjedana
offline
Plavi prozor

Probaj pročistiti sa Antimalwareom kad već imaš iskustvo sa nekim od programa koji su tamo a ne bi smjeli biti, premda se meni čini kao napajanje ili neka od komponenti rikava..

JK
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice