Personal Shield Pro problem

poruka: 2
|
čitano: 2.938
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Personal Shield Pro problem

Došao sam doma s treninga i buraz mi je rako da kad je upalio komp da mu se pokazao neki personal shield pro koji ja nisam nikad skinuo.Sad mi piše da mi je kao cijeli komp u virusima i da su mi svi fajlovi inficirani,a ja sam zaključio da taj program sere,jer nemoguće da odjednom nemrem uć u nijedan program a do sad je sve radilo.Nemrem ni NOD 32 pokrenut i on je kak ti inficiran,te me taj PSP traži da kupim punu versiju od nekih 85$.Šta da radim ,jedino na internet mogu,dal ću trebat Windowse rušit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Personal Shield Pro problem

Klasičan fake AV; probaj skenirati komp pomoću Hitman Pro, a kada ga pokrećeš, drži lijevu Ctrl tipku. To je tzv. "Force Breach" mode koji ubija nepotrebne procese pa će barem neko vrijeme taj lažan antivirus biti onemogućen. Poslije možeš još skenirati MBAM-om i SUPERAntiSpywareom u slučaju da ima još nekih njegovih ostataka.

Ako kojim slučajem ne uspiješ pokrenuti Hitmana, ovdje je postupak kako ukloniti taj virus.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice