Office 365 "something went wrong..." problem

poruka: 31
|
čitano: 9.698
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Office 365 "something went wrong..." problem
hrvooje kaže...

Ne koristim ga, ali znam da je sličan outlooku, ali sad vidim da nije besplatan za komercijalnu upotrebu i ne možeš više od 2 računa, ako ne kupiš, što opet nije loše.

http://www.emclient.com/pro-vs-free

Ja koristim gmail/gapps, Gapps je 5 dolara, a O365 10 dolara mjesečno. Al ako trebaš Office lokalno onda nemaš što razmišljat, jer se Office retail kopija ni ne može više kupiti, bar tako msilim. Nekad se moglo svoju domenu povezati s gmailom besplatno. Ja sam to davno napravio i sad imam mogućnost 100 email adresa, svaka 15GB. To je ukinuto, al ne i onima koji su već imali otvoreno.

*Sad vidim da je O365 Pro 7 dolara mjesečno, ali i za gappse se da pregovarati. 

Nije niti problem platiti za klijent, ukoliko će mi ActiveSync raditi na Exchange servisu. Sada gledam hibridna riješenja, konkretno što nudi tvrtka Sedmi Odjel d.o.o., jer imam par korisnika na domeni, koji uopće niti netrebaju sinkronizaciju kalendara i kontakata, tako da bi na taj način određeni dio mail računa zadržao na cPanel računu, dok bi dio na Exchange poslužitelju, jer mi je i O365 i GoogleApps premašuju budget i potrebe.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice