Net framework

poruka: 4
|
čitano: 1.274
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Net framework

znaci imam jedan problem u vezi frameworka., znaci instaliro sam si vistu 32-bitnu ultimate te sam skinuo netframework 3,5 sp1 no to nije cijela verzije nego kao link koji tijekom instalacije skida cijeli framework. no problem je taj sto tijekom instalacije nece skinut cijelu verziju frameworka jer kako kaze nemoze ''establish connection'' ..jel zna neko di mogu skinut cijelu verziuju jer moj net radi normalno ili neko drugo rijesenje problema..

unaprijed hvala

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Net framework

Pokušaj namjestiti onu konekciju koja ti je u to vrijeme spojena na Internet kao defaultnu konekciju. Meni je to pomoglo u nekim situacijama.

17 godina
neaktivan
RE: Net framework
manic kaže...

Pokušaj namjestiti onu konekciju koja ti je u to vrijeme spojena na Internet kao defaultnu konekciju. Meni je to pomoglo u nekim situacijama.

e mi mozes rec ukratko di da to namjestim. ne snalazim se bas na visti jos..
Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair
17 godina
neaktivan
Net framework

E ne znam ti sada napramet kako ide za Vistu, to ti se nalazi u network connections.

Pokušaj kada otvoriš network connections desni klik na željenu konekciju i onda odaberi "set as default connection" ili uđi u properties.

Uglavnom, je li može biti da je u tome problem, je li imaš više konekcija postavljenih na računalu? Ako imaš samo jednu, onda ti je ta defaultna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2008 21:45 (manic).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice