Pozdrav svima ljudi,
Naime evo imam problem iz naslova teme, tj. nestala su mi 2 foldera, 100% sam siguran da ih nisam obrisao, a ni Recuva ih ne može naći. Recuvu nisam instalirao poslije nestajanja foldera, tako da nije moglo doći do toga da alatka ne može naći ono što je prije nje nestalo. (Čitao sam da može biti do toga, jer alat overwriteuje datoteke koje su nestale).
Nisam uspio naći riješenje, bar za sad, a nastavljam googlati.
Jedan folder je sa slikama, drugi je PS1 emulator. Skenirao sam sa Malwarebytesom da vidim ima li kakvih zloćudnid datoteka, te nisam dobio nikakve konkretne rezultate. Folderi nisu nestali istovremeno, već je jedan posle drugog par dana nestao. Također kad sam kucao u search box, odma nakon što sam primjetio da mi je nestao folder sa slikama, našao sam folder. Klikom na njeg kaže mi da ga ne može naći jer je uklonjem ili pomaknut na drugu lokaciju.
100% siguran da niko drugo nije imao pristup kompu, te da nesto drugo nisam presnimio na toj lokaciji na disku.
Nadam se da mi neko može pomoći, neko je možda već imao iskustva sa sličnim problemima.