Nemogučnost seedanja

poruka: 6
|
čitano: 1.111
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nemogučnost seedanja

Imam utorrent i kad nešto skinem sve je u redu, ali kad treba seedat ništa se ne pokreće, stalno stoji na 0 ili krene na parm ninuti i onda stane. Sve sam probao isključivao sam i uključivao DHT, mijenjao portove, stavlljao da seedanje ima  veći prioritet od downloda, omogućio UPnP i u programu i u ruteru.

Pomagajte jer sam na privatnom torrentu.

I would love to change the world, but they won't give me the source code

1 0 hvala 1
17 godina
RE: Nemogučnost seedanja

provjeri otvorenost portova sa ugrađenim linkom u utorrent-u? Ako pokazuje Ok onda bi ti predložio da ako si recimo na t-com-u odeš na user.t-com.hr i tamo provjeriš koja ti je razina zaštite i smanjiš po potrebi te onda probaš.

Koji os? imaš li 3rd party firewall? Koji antivirus?

16 godina
neaktivan
Exploder kaže...

provjeri otvorenost portova sa ugrađenim linkom u utorrent-u? Ako pokazuje Ok onda bi ti predložio da ako si recimo na t-com-u odeš na user.t-com.hr i tamo provjeriš koja ti je razina zaštite i smanjiš po potrebi te onda probaš.

Koji os? imaš li 3rd party firewall? Koji antivirus?

firewall sam isključija, imam win 7 ultimate 32 bitna, avg antivirus, a port mi je zatvoren jel imaš koji prijedlog koji da koristim

I would love to change the world, but they won't give me the source code
17 godina
Nemogučnost seedanja

To je glavni razlog radi kojeg mi se gade privatni torrenti.

Nije problem u tebi ni u programu koji koristis za skidanje ili seedanje, stvar je u tome sto taj torrent nema dovoljno potraznje i jednostavno ga nitko ne skida i zato ti seed "ne radi".

Znaci jedini nacin da poboljsas ratio je da skines neke trazene i popularne torrente i sve ih seedas u nadi da ce ti ratio porasti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj sknuti par manjih torrenata, od par Mb koji se dosta traže, pa njih seedaj

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). Everybody lies.
17 godina

Ali ako mu je port zatvoren nije čudo da mu ne radi.

Moraš otvoriti taj port npr. 25346 na routeru, ako već jesi onda probaj smanjiti zaštitu.

ako neznaš kako napraviti port forward odi na http://portforward.com/ i scrolaj do svog modela routera te prati upute.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice