Nemogu otvorit hard, C

poruka: 6
|
čitano: 1.160
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nemogu otvorit hard, C

Znači, idem u My Computer i kada 2 puta kliknem na local disk c, otori mi onaj prozor ko kada stavim neki cd pa me pita s kojim programom da otvorim neki fajl.

Sada kako da to riješim i da mogu normalno otvorit hard a ne da moram lijevi klik i open.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemogu otvorit hard, C

jel imaš kakav program poput spybota? mislim da ti neka gamad daje takve simptome

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemogu otvorit hard, C

Pa trebao bi odabrati da ti ga otvori kao folder (to je jedna od mogucnosti, ako se ne varam) i onda negdje oznaciti da zelis da ti tako uvijek otvori, tj. da zapamti tvoj izbor.

Joj sori nisam dobro procitao tvoj post! Ja sam mislio da ti se otvori ono kao kada stavis CD ili USB pa te pita jel hoces da ti ga otvara kao glazbeni CD, kao folder,... Za ovaj tvoj problem bi bilo dobro napraviti full scan cijelog sistema!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 19:24 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Nemogu otvorit hard, C

Skini ovo :

www.malwarebytes.org/mbam.php

i ovo

http://free.avg.com/ww.download?prd=afe

Napravi full system scan pa onda probaj

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Nemogu otvorit hard, C

Da nemaš autorun.inf u C:? Ako imaš obriši ga. Ali biti će da je nešto od štetočina vjerovatno.

update: ajd probaj ovo i ajd probaj ovo ak ono ne pomaže

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 21:12 (istvud05).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Nemogu otvorit hard, C
istvud05 kaže...

Da nemaš autorun.inf u C:? Ako imaš obriši ga. Ali biti će da je nešto od štetočina vjerovatno.

update: ajd probaj ovo i ajd probaj ovo ak ono ne pomaže

E fala ti puno, ovo prvo je pomoglo.
Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice