Nemogu instalirati xp na msi 1671

poruka: 8
|
čitano: 2.042
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nemogu instalirati xp na msi 1671

ima sata hdd a u biosu nema opciju da se iskljuci, moze samo windovs 7 i vista, dobio sam informaciju da mi moze pomoci n lite, ali neznam kako, ako ima neko da zna neka mi pomogne , molim, u servisu su mi rekli da je nemoguce instalirati xp, ali ne zelim se tako lako predati laptop sam kupio prije 15 dana...nadam se pomoci....ipak havala

brato

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nemogu instalirati xp na msi 1671

preporučam ti da instaliraš sedmicu, ali ako se baš hoćeš igrati s nlite i xp-om evo par mjesta gdje trebaš pogledati: LINK 1, LINK 2 i LINK 3.

postupak uopće nije kompliciran, moraš naći sata drivere za svoju matičnu ploću, instalacijski cd od windowsa prekopirati u neki folder na hard, pa sa neliteom sve to spojiti u jedan, zapržiti na cd i započeti s instalacjom. nakon što krene instalacija, obrati pozornost da stisneš

jednu od f tipki (ne znam sada napamet koju), kada te win bude pitao da instalira dodatne drivere (to je odmah nakon što krene instalacija-prije serial keya i odabira particije).

a opet, kao što rekoh, bolje je instalirati sedmicu, jer ti ona sama rješi većinu pitanja drivera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 16:03 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

znam da je najbolje rjesenje win 7, ali sad me muci kako instalirati xp, pa ne zelim se tako lako predati, hvala

brato
16 godina
neaktivan

onda nema frke, samo si složi instalacijski cd s nlite i nema problema, radi sto posto i jedina razlika je u tome što trebaš pritisnuti f tipku prilkom instalacije, i to jeto Cool

15 godina
neaktivan

pokusao sam sa n lite ali nekako cudno na pravi xp, ne slozi ga do kraja samo mi napravi driver store, ali nema setup, ja sam pokusao ubaciti setup ali ne ide, gledao sam turtorijal od n lite primjer ubacivanja drivera tako sam isto napravio....dali neko zna gdje mogu pronaci sata drivere za msi notebook ex6d30 msi 1671....hvala

brato
16 godina
neaktivan

potraži na google drivere za svoju matičnu, dakle ubaci u google naziv matične ploče i "drivers" i mora ti nešto izbaciti. e glede nlite, mislim da je ovdje jako jednostavno objašnjen taj postupak.

15 godina
neaktivan

uspio sam napraviti cd xp bas kako je objasnjeno snimio sam ga na cd, ubacim cd i butujem ga pojavi se poruka setup is inspekting your hardware configuration nesto tako , i onda ga restartuje i ponovo svaki put me vraca na pocetak....

brato
16 godina
neaktivan
brato kaže...

uspio sam napraviti cd xp bas kako je objasnjeno snimio sam ga na cd, ubacim cd i butujem ga pojavi se poruka setup is inspekting your hardware configuration nesto tako , i onda ga restartuje i ponovo svaki put me vraca na pocetak....

da, neće pokrenuti instalaciju jer ne pronalazi drivere. obrati pozornost da li ti se nudi stiskanje neke f tipke, a možda je greška i na cd-u, možda nešto nisi dobro snimio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice