Nema slike na zaslonu laptopa

poruka: 6
|
čitano: 2.946
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Zdravo momci i djevojke,novi sam na forumu mozda sam pogrijesio rubriku :)

Na laptopu kada ga upalim upale se sve lampice,ali se ne cuju zvukovi dobrodoslice,ovo mi se vec jednom desilo,isti ovakav slucaj,odnijeo sam jednom covjeku i on je to popravio cak bez dizanja novog sistema,rekao je da je bio softverski problem,da nista nije otislo,i nakon toga laptop je radio ispravno,i evo sada mi se opet desio isti slucaj. Ako zna neko kako to da popravim,laptop mi je jako potreban za skolu. Na laptopu se nekada i pojavi slika,ali brzo ponovo nestane pojave se neke linijice i slike nestane... Ali ponavljam isti slucaj mi se vec desio i nije otisla ni graficka,hard,cpu.. Sve je ispravno. Prosli put kad mi se ovo desilo,covjek je rekao da je najvise zbog nepravilnog gasenja tj. Gasenje na onu tipku. Ako neko zna da mi objasni kako da ovo popravim,laptop mi je veoma potreban

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Nema slike na zaslonu laptopa

Zna li neko,stvarno mi je veoma bitno... Bar neki prijedlozi sta se desava pa nece da se pojavi slika.

12 godina
neaktivan

Mozes li uci u BIOS ?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Elmoo kaže...

Zdravo momci i djevojke,novi sam na forumu mozda sam pogrijesio rubriku :)

Na laptopu kada ga upalim upale se sve lampice,ali se ne cuju zvukovi dobrodoslice,ovo mi se vec jednom desilo,isti ovakav slucaj,odnijeo sam jednom covjeku i on je to popravio cak bez dizanja novog sistema,rekao je da je bio softverski problem,da nista nije otislo,i nakon toga laptop je radio ispravno,i evo sada mi se opet desio isti slucaj. Ako zna neko kako to da popravim,laptop mi je jako potreban za skolu. Na laptopu se nekada i pojavi slika,ali brzo ponovo nestane pojave se neke linijice i slike nestane... Ali ponavljam isti slucaj mi se vec desio i nije otisla ni graficka,hard,cpu.. Sve je ispravno. Prosli put kad mi se ovo desilo,covjek je rekao da je najvise zbog nepravilnog gasenja tj. Gasenje na onu tipku. Ako neko zna da mi objasni kako da ovo popravim,laptop mi je veoma potreban

Hvala unaprijed.

Dakle,okani se bosanskog Shutdown-a,odnosno gasenja na tipku,lijepo ti coovjek kaze,ti ponovis,a pitas sto raditi...drugi puta START-SHUT DOWN,naravno virtualni gumbi,ne mehanicki...

11 godina
neaktivan

Pa nekada kada se pojavi slika onda mogu uci u bios.. 

Ma nisam ga ja gasio na gumb,ja inace pazim sta radim na laptopu i cuvam ga,i koristim ga najvise za crtanje,ali brat nekada neke igre igra,i onda ga samo onako na gumb... Zna li neko kako bi ovo sada mogao popraviti ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 18:53 (Elmoo).
11 godina
neaktivan

Zna li neko kako ovo da popravim ???

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice