Nece uc u Multiplayer Cod2

poruka: 7
|
čitano: 3.295
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam problem kada ulazim u Cod2 Multiplayer. Kliknem na ikonu i izbaci mi error

directx encountered an unrecoverable error

Trazio sam svugdje kako rjesiti  i nista. Prije sam igro Cod2 bez problema na Multiplayeru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nece uc u Multiplayer Cod2

Probaj prebaciti ponovo crack u folder od cod-a 2 ili reinstaliraj igricu Namigiva

RIDER
15 godina
neaktivan

reinstaliro igru opet isto instaliro directx 9.0 i opet isto,bilo mi tako isto i na proslim windowsima,sada na ovima opet isto. Dali je bilo tako nekom i jel je rjesio. pls help!!!!! PS crack nema veze sa Multiplayerom

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 17:58 (MatejCro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patchiraj, i nabavi drugi cd, ili skini opet.
hmda
15 godina
neaktivan

ako ne mozews uci ni u SP

onda imas losu grafiku ili nemas sve drajvere za nju

i ja sam imao oisti problem ali sada meni udje u SP i mogu igrati ali ne mogu MP

bilo di da udjem ili preko xfire ili gametracker ne moze samo stoji crna podloga

tebi je najvjerojatnije do drajvera jer ti inace ne bi pokazivalo da je direkt x nasao problem

pokusaj pokrenuti iz run

ukucaj unutar run

dxdiag

i pogledaj imas kategoriju video da li su instalirani drajveri i kolika ti je grafika u pc

guma glavu cuva
15 godina
neaktivan

pozz ljudi, imam prlobemčić, reinstaliro sam cod2, instaliro 1.3 pach i ne mogu se spojit na nijedan server prek x-firea, onaj gumb za spajanje mi ne svijetli, vjerojatno nisam sve dobro napravio, jer mi moze neko pomoć, pls...:((

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jack2907 kaže...

pozz ljudi, imam prlobemčić, reinstaliro sam cod2, instaliro 1.3 pach i ne mogu se spojit na nijedan server prek x-firea, onaj gumb za spajanje mi ne svijetli, vjerojatno nisam sve dobro napravio, jer mi moze neko pomoć, pls...:((

jednostavno kada palis xfire nemoj stinit skip kada ti ide detecting installed games....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice