Imam problem kada ulazim u Cod2 Multiplayer. Kliknem na ikonu i izbaci mi error
directx encountered an unrecoverable error
Trazio sam svugdje kako rjesiti i nista. Prije sam igro Cod2 bez problema na Multiplayeru
Imam problem kada ulazim u Cod2 Multiplayer. Kliknem na ikonu i izbaci mi error
directx encountered an unrecoverable error
Trazio sam svugdje kako rjesiti i nista. Prije sam igro Cod2 bez problema na Multiplayeru
Probaj prebaciti ponovo crack u folder od cod-a 2 ili reinstaliraj igricu
reinstaliro igru opet isto instaliro directx 9.0 i opet isto,bilo mi tako isto i na proslim windowsima,sada na ovima opet isto. Dali je bilo tako nekom i jel je rjesio. pls help!!!!! PS crack nema veze sa Multiplayerom
ako ne mozews uci ni u SP
onda imas losu grafiku ili nemas sve drajvere za nju
i ja sam imao oisti problem ali sada meni udje u SP i mogu igrati ali ne mogu MP
bilo di da udjem ili preko xfire ili gametracker ne moze samo stoji crna podloga
tebi je najvjerojatnije do drajvera jer ti inace ne bi pokazivalo da je direkt x nasao problem
pokusaj pokrenuti iz run
ukucaj unutar run
dxdiag
i pogledaj imas kategoriju video da li su instalirani drajveri i kolika ti je grafika u pc
pozz ljudi, imam prlobemčić, reinstaliro sam cod2, instaliro 1.3 pach i ne mogu se spojit na nijedan server prek x-firea, onaj gumb za spajanje mi ne svijetli, vjerojatno nisam sve dobro napravio, jer mi moze neko pomoć, pls...:((
pozz ljudi, imam prlobemčić, reinstaliro sam cod2, instaliro 1.3 pach i ne mogu se spojit na nijedan server prek x-firea, onaj gumb za spajanje mi ne svijetli, vjerojatno nisam sve dobro napravio, jer mi moze neko pomoć, pls...:((
jednostavno kada palis xfire nemoj stinit skip kada ti ide detecting installed games....