Ne čita mi sistem sa USB-a missing operating syste zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.952
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ne čita mi sistem sa USB-a missing operating syste

Pozdrav Imam komp sa novijom matičnom i starim (ATA) hard diskom i imam samo jedan (ATA) ulaz na matičnoj i ne mogu instalirati windowse preko cd-a dakle preostaje USB i kad prebacim windowse na USB i ubacim ga u komp i stavim da mi buta sa njega pojavi mi se missing operating system i nemogu ništa nego naglo restartirati komp. MOLIM POMOČ :)

0 0 hvala 0
13 godina
Ne čita mi sistem sa USB-a missing operating syste

da li je usb bootabilan?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ne čita mi sistem sa USB-a missing operating s

naravno da je kad sam namjestio da diže sa njega :)

17 godina
neaktivan
Re: Ne čita mi sistem sa USB-a missing operating s
soky98 kaže...

Pozdrav Imam komp sa novijom matičnom i starim (ATA) hard diskom i imam samo jedan (ATA) ulaz na matičnoj i ne mogu instalirati windowse preko cd-a dakle preostaje USB i kad prebacim windowse na USB i ubacim ga u komp i stavim da mi buta sa njega pojavi mi se missing operating system i nemogu ništa nego naglo restartirati komp. MOLIM POMOČ :)

Nisi valjda samo iskopirao sa dvd-a na usb?

soky98 kaže...

naravno da je kad sam namjestio da diže sa njega :)

To što si namjestio da se s njega boota ne znači da je usb napravljen tj. pripremljen kao bootabilni.

Btw, nastavi i ovdje:

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx?page=5

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 22:16 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice