MSN - problem pri instalaciji

poruka: 4
|
čitano: 2.523
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Evo ovako, instaliro sam sustav nanovo na svom kompu, stavio sam 64-btinu Windows 7-icu i sad nemogu instalirat nikako windows live messenger na komp.

Cim pokrenem instalaciju odma mi izbaci error code 0x80072ee6 i instalacija se prekine.

E sad, cito sam sve moguce po netu, kako to rjesiti, al nijedan nacin neradi, od pokretanja dll datoteka, preko ciscenja registra i instalacije windows installer cleanup, nijedan nacin nije upalio, te mi se i dalje pojavljivao u potpunosti isti errorcode, kao da nisam nista ni radio.

Sustav je stavit prije mozda 7-8 dana i stvarno mi se neda ponovno sve instalirat, i prebacit sve podatke, jer sam sebi taman napravio okruzenje kako treba na kompu.

Jel ima mozda netko iskustva s tim errorcode-om i kako je to rjesio.

hvala unaprijed na savjetima

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

nema niko nikakvih sugestija?

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instalacija nije nikako prošla? Na samom početku prekida odmah? Ako je suprotno, pokušaj preko instalacijskog file-a uraditi brisanje MSN-a, desni klik i mora ti biti ponuđena opcija za uninstall, s tim prvo obriši sve tragove instalacije... Ponovnu instalaciju pokreni kao Administrator, i ako ne prođe i to, onda pokušaj zadnju Beta verziju Live Messengera instalirati... "http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other" je cijeli paket, a ako prođe na stranici www.apatch.org skini patch s kojim možeš modifikovati Messenger kako ti odgovara, bez suvišnih opcija i slično!

Šta se bijeli u gori zelenoj...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Posto nikako nije htio onaj prijasnji regularni windows live messenger, skinio sam sebi danas novi windows live essentials 2011 i upravo instaliram msn, sada ide sve kako treba, neprekida mi nikako instalaciju.

Valja jos vidit dal ce radit 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice