Monitor upaljen,nema slike

poruka: 9
|
čitano: 4.958
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ljudi,molim vas,pomagajte! Ima 2 dana,monitor od kompa mi ne radi.Upalim kompjuter,upalim monitor,svjecica gori,ali nema slike.Doduse,kad se dobro zagledas,vidi se destkop.Pokusala sam sa svim tipkama koje imam na monitoru,svjetlina,kontrast i ostalo.. Ne pomaze. Ne znam u cemu je problem,pa ako itko zna i moze ikako pomoci..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stavi zvučnike na najjače ako se dere,može bit da je grafička krepala...ili probaj od nekog posudit monitor pa provjerit na svom kompu,možda ti je monitor krepao.

a ako se na zvučnike niš ne čuje može bit svašta.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

koji je monitor i dali kad si probao postavke monitora stelat dali je normalno ili isto slabo vidis

http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Monitor upaljen,nema slike

Monitor je Samsung Sync Master 740N , probala sam sve, skroz slabo vidim.

14 godina
neaktivan

Stavila sam zvucnike na najjace,al nista neobicno,nikakvo deranje.. Kompjuter se normalno upali,cuje se onaj windows welcome zvuk..i to je to.

16 godina
protjeran
ivavav kaže...

Monitor je Samsung Sync Master 740N , probala sam sve, skroz slabo vidim.

imas "auto" gumb na monitoru pa probaj sa njim.. ili mozda je u win kontrast smanjen.. ako ne pomaze morat ces od nekog frenda posudit mon pa nek ga donese ktebi pa probajte sa njegovim mon..

i da btw provjeri kablove jesu li dobro ustekani.. znaci kabl od   monitora koji sa spaja odotraga na kistru.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:40 (dokly).
15 godina

Monitor na servis, stradalo je pozadinsko osvjetljenje na monitoru, inače ovo je samsungova loša strana, od 50-ak monitora samsungovih (710N, 720N, 740N i sl) koje sam imao prilike vidjeti, na njih 40+ je stradalo pozadinsko osvjetljenje. Ovo govorim iz praktičnog iskustva kao serviser računara i računarske opreme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav imam jedan problem sa monitorom.

naime kupio sam novi kabel za povezivanje monitora sa računalom neznam kako se točno taj kabel zove.

I od tada mi windows 7 detektira monitor kao Generic Non- Pnp Monitor.

model monitora je Aoc 172s.

Skinuo sam drivere za monitor sa adrese ftp://ftp.aoc-europe.com/Drivers/LCD-monitors/

I kad sam isao instalirati driveri windows mi je napisao: windows je ustanovio da je upravljački program azuran i ispod pise

Generic Non- Pnp Monitor.

sto trebam napraviti da mi windows detektira monitor kao  aoc 172s jer sada kad npr otvorim razlucivost monitora ina npr rezolucija koje ovaj monitor oupce ne podrzava. 

Moze li mi tko pomoci?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozz..imam  problem sa  monitorom .naime  on  se  non stop  pali gasi..monitor  going  to  sleep..kada  stisnem  dugme  auto monitor radi..kada  pustim  dugme  on se  opet  pali  gasi..probala sam  na  drugom kom  stvar je  ista.dok  mi drugi monitor  radi normalno  na  obadvkada  drzim s tisnuto  dugme  stoji poruka  kao  vga  aktivan  dva  neaktivan..ako netkomoze  pomoci  unaprijed  hvala..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice