Miš se ne gasi nakon isključivanja pc-a

poruka: 6
|
čitano: 1.065
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Molim ako tko ima ideju kako rješiti stvar? Znači nakon što se komp ugasi mislio sam da se i miš gasi ali kad se klikne led svijetla na njemu svijetle. Pokušao sam pronaći u biosu opcije jer sam pretpostavljao da je negdje u biosu uključena opcija napona na usb portu ali nisam našao. Ako je natko imao sličan problem molio bih ga da podijeli rješenje ako ga ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jednostavno kupil sam mis koji ne svijetli nije mi se dalo mozgat sta ukljucit,iskljucit .

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Miš se ne gasi nakon isključivanja pc-a

Pa dobar savjet mogao bih i traku nalijepiti preko svijetla da se ne vidi. Znači trebao bih svoj g9x baciti i kupiti šrot koji ne svijetli a napon je i dalje tu na portu. Ti nisi svoj problem rješio nego si ga samo zamaskirao. Ja preferiram odgovor koji uključuje malo mozganja od ljudi koji su malo upućeniji u pc problematiku.

14 godina
neaktivan

Probaj u biosu sljedeće napraviti ako nađeš ove opcije:

Power Management Setup (ili slično)

Eup Support: ENABLED

ACPI Suspend Type: S3

Usb Wake Up from S3: DISABLED

Power On by Mouse: DISABLED

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je tako bilo na staroj asrokici, bio je jedan jumper na njoj, ne sjećam se kako se zvao ps2 pwr ili tako nešto.

Samo ga je trebalo prebaciti.

Kadir beneath Mo Moteh
12 godina
neaktivan
maxis kaže...

Molim ako tko ima ideju kako rješiti stvar? Znači nakon što se komp ugasi mislio sam da se i miš gasi ali kad se klikne led svijetla na njemu svijetle. Pokušao sam pronaći u biosu opcije jer sam pretpostavljao da je negdje u biosu uključena opcija napona na usb portu ali nisam našao. Ako je natko imao sličan problem molio bih ga da podijeli rješenje ako ga ima.

Preporucio bih ti da procitas manual od tvoje maticne ploce, ako nema opcije u BIOS-u, pretpostavljam da se problem moze rijesiti pomocu jumpera na maticnoj ploci.

EDIT: pardon, nisam vidio da su vec dani slicni prijedlozi

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 18:38 (Stiven).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice