imam jedan veliki problem.mikrofon mi ne radi!u opcijama volume control je sve nastelano kako treba osnovne stvari sve je na mjestu,isprobao sam par mikrofona koji na drugim kompima rade normalno kod mene ni jedan,ustekan je di treba biti,probao sam i sa drugim driverima za zvuk i opet nista,jedan mikrofon radi ali se javlja neki sum i mikrofonija i treba jako glasno vikati da bi nesto zabiljezio...!probali su mi i frendovi slozit,sve zivo smo isprobali i nista.jeli mozda problem u zvucnoj kartici ili???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguce,moj prijatelj je imao isti takav problem njemu je bilo do zvucne
ali zvucnici i slusalice rade normalno pa me sad to malo zabrinjava..da je do zvucne onda bi valjda i tu bilo greske?
a da nemas mozda on/off na njima pa zato nece...glupo zvuci ali istinito :D
nadam se da znas da se mic stavlja u rozi prikljucak...sta ja znam...da nije u programu od zvucne smanjen...a ne u Control Panelu...!!!
Kao prvo ljep pozdrav svim korisnicima bug foruma,imam jedan problema pa se nadam da ima netko tko mi moze pomoci u tome?Problem je u printer-kopirka Epson Stylus bx300f,kcerka je prilikom igre povukla printer i pao je na pod sa stola visine tridesetak cm i od tad printer ne radi dobro farbe se mijesaju i musaju boju po papiru pa me sad zanima u cemu bi otprilike bio problem sta i di da ga pogledam??