Kernel files are corrupted or missing

poruka: 2
|
čitano: 740
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem, neznam sa čime ?

Dakle, nedavno mi se nakon updatea nekih aplikacija i promjene antivirusa na kompu pojavio ovaj problem, kad pokusam bilo sto pokrenuti pise mi:

"Kernel files are corrupted or missing" (windows xp) radi samo internet i programi koji su bili postavljeni za automacko pokretanje, drugo nista - probao reinstalacje cišćenje, sve moguce, nece nista, system restore nista nepomaze a drugi windowsi nisu opcija, to mi se vec jednom dogodilo i jedan je forumas to rjesio kopiranjem nekih fileova od sebe, pa ako itko zna kako nek se javi.

PC/PS3/Android gamer

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Problem, neznam sa čime ?
Sims kaže...

"Kernel files are corrupted or missing" (windows xp) radi samo internet i programi koji su bili postavljeni za automacko pokretanje, drugo nista - probao reinstalacje cišćenje, sve moguce, nece nista, system restore nista nepomaze a drugi windowsi nisu opcija, to mi se vec jednom dogodilo i jedan je forumas to rjesio kopiranjem nekih fileova od sebe, pa ako itko zna kako nek se javi.

Napravi popravak instalacije Windowsa s instalacijskog CD-a Windowsa:

http://pcsupport.about.com/od/operatingsystems/ss/instxprepair1.htm

Pazi da pritom ne formatiraš/obrišeš disk. Prije nego išta ideš raditi, jako je preporučljivo da napraviš backup, dakle da si sve bitno s tog diska iskopiraš nekamo. To možeš tako da računalo podigneš u live distribuciju Linuxa ili pak taj disk staviš u neko drugo računalo ili USB kućište na disk pa spojiš na drugo računalo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice