Kako ugasiti alarm za temp. u biosu

poruka: 13
|
čitano: 2.382
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako ugasiti alarm za temp. u biosu

kako mogu ugasiti alarm za temp.u biosu molim pomoc hvala

PcEx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Kako ugasiti alarm za temp. u biosu
bubibubi kaže...

zbog čega bi gasio pa da ti nešto izgori pa če ti bit neko kriv s ovog foruma

znači da nešto ti se pregrijava u pc link

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
16 godina
protjeran

Dal može meni neko pomoć. Konfu imate pod Moj PC. Znači kada u BIOS-U namjestim alarme za sve živo(što se tiće temperatura, znači da me upozori ako se venti ugase i to), save-am, izađem, resetira se komp i počne pištat ko lud... Moram ga resetirat, disableat sva upozorenjai onda upalit pa niš ne pištio. Tako je od kad sam dobio komp. Temperature u EVERESTU su normalne, nisam sad pri kompu al mislim da nakon dužeg igranja je Grafa oko 70 stupnjeva a proc negdje 46. Mislim da je to normalno. Nikad mi se komp nije ugasio ili nešto takvo, pa zašto onda pišti...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
bubibubi kaže...

sorry pokusao sam ti odgovoriti isto ovo sto je i pero rekao, al nisam mogao...nemoj gasiti alarm, usisaj malo komp i promjeni CPU pastu

01010100 01001001 01001111
16 godina
APazinjan kaže...

Dal može meni neko pomoć. Konfu imate pod Moj PC. Znači kada u BIOS-U namjestim alarme za sve živo(što se tiće temperatura, znači da me upozori ako se venti ugase i to), save-am, izađem, resetira se komp i počne pištat ko lud... Moram ga resetirat, disableat sva upozorenjai onda upalit pa niš ne pištio. Tako je od kad sam dobio komp. Temperature u EVERESTU su normalne, nisam sad pri kompu al mislim da nakon dužeg igranja je Grafa oko 70 stupnjeva a proc negdje 46. Mislim da je to normalno. Nikad mi se komp nije ugasio ili nešto takvo, pa zašto onda pišti...

to ti je zato jer si ukljuci alarm za ventilatore, a nisi ih spojio u maticnu.... 100%!!! ili si mozda ukljucio za sve utore, a u sve utore nisi poubadao ventove...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 20:15 (Tionio).
16 godina
protjeran

Venti su uštekani jer se vrte a i slagao ih je ADM, ne ja. Da, vjerojatno je zato jer nemam popunjene sve ventove. Nisam znao da i te računa. Puno hvala

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
APazinjan kaže...

Venti su uštekani jer se vrte a i slagao ih je ADM, ne ja. Da, vjerojatno je zato jer nemam popunjene sve ventove. Nisam znao da i te računa. Puno hvala

da, al pazi ovo,, ventovi mogu biti spojeni i preko MOLEX-a...kuis!! znaci da mozda uopce nisu spojeni u plocu!! al kad biras za koje ces ventove upaliti alarm, onda najcesce imas:
FAN1: enabled/disabled

FAN2: enabled/disabled

FAN3: enabled/disabled
i onda biras!

16 godina
protjeran

Da, tako i imam. Al svi se ventovi vrte. Znači da ću morati pronaći kojeg nemam i njega stavit na disabled

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 20:29 (APazinjan).
16 godina
APazinjan kaže...

Da, tako i imam. Al svi se ventovi vrte. Znači da ću morati pronaći kojeg nemam i njega stavit na disables

BRAVO Smijeh  a koliko ti imas ventova, a koliko imas opcija za ubost (FAN1,FAN2, FAN3...??)

16 godina
protjeran

Sad ti ne mogu reći toćno jer nisam doma(u domu sam). Al imam jedan gore, jedan dole i jedan straga. U biosu mislim da je isto 3 FANA, al na moj kućište mogu stat još 2 venta koliko znam tako da neznam kako bih to onda u BIOSU namjestio, sumnjam da on prepozna broj ventova...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 20:31 (APazinjan).
16 godina
APazinjan kaže...

Sad ti ne mogu reći toćno jer nisam doma(u domu sam). Al imam jedan gore, jedan dole i jedan straga. U biosu mislim da je isto 3 FANA, al na moj kućište mogu stat još 2 venta koliko znam tako da neznam kako bih to onda u BIOSU namjestio, sumnjam da on prepozna broj ventova...

moguce da su ti ventovi spojeni na MOLEX, tako da onda zaboravi!

16 godina
protjeran

Ne kužim šta je molex...

16 godina
APazinjan kaže...

Ne kužim šta je molex...

MOLEX to ti je konektor koji se spaja direktno u napajanje, i nema nikakve povezanosti s maticnom, osim ako jos nema jedan zuti kabel koji ulazi u maticnu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice