Dakle, da ne duljim, instalirao sam GTA IV, te sam moram instalirati i Social club kako bih mogao igrati. Na kraju, od igranja ništa jer sam dobio informaciju da fali RGSC.exe, premda mi je rekao da je instaliran. Probao sam ga onda deinstalirati što je 'prihvatio'. Nakon što sam ga opet pokušao instalirati pojavile su mi se tri mogućnosti (kao da nikad nisam ni obrisao), tj. repair, modifay, delete. Probao sam sve tri, ali nakon što je rekao da je uspješno obavljena operacija, opet je ostalo isto. Probao sam maknuti ga pomoću add/remove program ali nije reagirao, nego je ostao gdje i je. Tražio sam ga u partciji gdje je instaliran, ali tamo ga nema. Skenirao sam ga s antivirusnim programom, ali nije pokazao znakove 'bolesti'. Stoga, zna li netko kako da uklonim taj problem? Hvala na pomoći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar nitko ne zna?
probaj malo počačkat u registriju a ako ne ide onda formatiraj disk na kojem ti je bio gta 4
Ima još kakvih ideja? Jer ova ideja s formatiranjem koje uzrokuje brisanja podataka mi se ne sviđa baš...
Pa probaj skinuti najnoviji program za instalaciju Rockstar Cluba i probaj sa njim instalirati i izbrisati taj program.
Probao sam i to nakon što mi se opet pojavilo remove, modifay, i još neko treće polje. I opet bez uspjeha...A...što ću...sada skeniram potpuno kompjuter i vjerujem da ću ipak naći nekog virusnog 'gada'.
Probaj u registryju upisat da ti trazi sve pojmove ROCKSTAR i obrisi ih rucno. Ja sam tako uspio obrisat jedan program koji se nije dao preko add-removea.
Ok. Hvala. Pokušati ću
Tamo ga nema, a traženje virusa nije uspjelo. Stoga me zanima, postoji li neki način da se makne potreba da GTA IV treba Rockstar club za pokretanje??! Bilo što?
instaliraj revo unstaler i nečeš znat da si imo gta
Molim?
Da li si izbrisao gta 4 ili si maknuo samo taj social club?? jer ako samo njega mičeš zaje.ava ali ako izbrišeš cijeli gta 4 i instaliraš na novo radi sve ok. Barem je meni tako bilo. I koliko ja znam, nemožeš igrat gta 4 bez tog social cluba
Revo uninstaler je jedan od najboljih i stručnijih programa za brisanje i deinstalaciju. Vjerojatno će ti bolje on pobrisati nego original instaler.
Ako si SC dobio instalacijom GTA4 onda možeš probati deistalirati GTA.
Aha. Ok. Instalirao sam ovaj program i mogu reći da je vrlo dobar. Idem pokušavati dalje.
jednostavno reinstaliraj windowse i to ti je to
E dosta o brisanju.
Jel imo mozd zna kak da igram multyplayer
Kupi orginal.Sa piratskom verzijom nemozes igrat MP.