Kako instalirati igru s cd-a na netbook?

poruka: 5
|
čitano: 4.175
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam lenovo ideapad s-10-e i htjela bih na njega instalirati simse 3. to sam pokušala tako da sam čitav cd prebacila na usb, pa s usb-a instalirala na netbook. instaliralo se u redu, ali kad pokrenem igricu pojavi mi se poruka da trebam ubaciti cd, pa me zanima je li se to ikako može izbjeći?? hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj da napravis image toga pa montiras virtualni cd pomocu Daemon Toolsa. Znaci prebaci to sa usb na racunalo, pomocu programa ImgBurn napravi image od toga, instaliraj DaemonToolse i montiraj napravljeni image na racunalo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako instalirati igru s cd-a na netbook?

pokušala sam, ali mi neke skrivene mape ne presnimi na image, pa mi image više nije 1:1... sve u svemu ne ide, valjda se radi o tome... :/

16 godina
neaktivan
mimajselfendaj kaže...

imam lenovo ideapad s-10-e i htjela bih na njega instalirati simse 3. to sam pokušala tako da sam čitav cd prebacila na usb, pa s usb-a instalirala na netbook. instaliralo se u redu, ali kad pokrenem igricu pojavi mi se poruka da trebam ubaciti cd, pa me zanima je li se to ikako može izbjeći?? hvala!

...može se izbjeći na način da napraviš Crack aplikacije...Nevinašce

...ali teško da ćeš na netbook-u moći igrati Simse 3 zbog GMA-950...preslaba grafika...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 18:07 (Jurra).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

www.gamecopyworld.com

Ovdje možeš naći noCD patch (ako ga ima), samo pazi na točnu verziju - ne ovo nije crack, ovo je noCD patch koji služi samo u svrhu da si vlasnik ne uništi orginalni CD/DVD (nespretnim rukovanjem, da mu ga pogon slučajno ne uništi i sl.)Izlanuo se

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice