Java update problem

poruka: 9
|
čitano: 8.390
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HITNO POMOĆ Java

Molim vas da mi pomognete!!!

Želim uraditi update Jave (TM) 7 update 5, ali nikako ne može. Kada krene Java Setup izbacuje mi prozorčić na kojem piše

"Installation Failed - The wizard was interrupted before Java (TM) 7 update 5 could be completely installed. To complete installation at another time, please run setap again"

Nikako ne mogu update Javu, a zadnji update bio je Java 6 update 11, čini mi se. NE mogu nikako izvršiti update Jave.

Pomozite!!!

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HITNO POMOĆ Java

Nisam siguran, ali probaj pogasiti programe koji koriste Javu. Recimo, internet browser; A, ako i dalje nemožeš update-ati, možda program koji koristi javu i dalje radi u pozadini. pokušaj ga ga ugasiti u Task Manageru - pod tabom "procesi" pronađi program i ugasi ga.

13 godina
neaktivan
Re: HITNO POMOĆ Java

Sve je pogašeno i opet ne može. To traje već nekoliko dana. Ranije sam bez problema mogao update-ati. Sada odjednom ne može. Nemam pojma šta da radim

13 godina
neaktivan
Java update problem

I ja mislim da ti Java radi negdje u pozadini. Probaj provjeriti s programom ProcessHacker, on je dosta temeljitiji od Task Manager-a. Ako bude radila Java, isključi je. I probaj update. Ako i tad ne htjedne. Onda ti preporučujem da  ručno pokušaš tj. deistaliraš Javu (s Revo uninstaller)-om, skineš  i istaliraj novu verziju.

P.S. Ja sam im'o sličan problem s Adobe Flash player-om.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Java update problem

imam problem s učitavanjem filmova na filmoviziji,u svim browswerima. U mozilli udjem u add-ons kod java TM platform piše "java is known to be vunerable" mislim da mi zbog toga ne učitava film, mada sam instal. divix plus web player i učitao mi je jedan,i cookies sam brisala, ali već danas isti problem,od playera ni traga, piše install java and restart browsewer..a javu imam.. ni update neće da mi uradi..inače imam windows 7,32 bita.. pomoć,ako neko zna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Java update problem
izbrisi javu i skini i instaliraj najnoviju verziju sa njihovih stranica
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Java update problem

pozdrav

evo imam problema sa javom.odlučih pogledati koji film na filmoviziji i piše da mi je java istekla te da je updatam skinem ja instaler i nece.izbrisem javu sa racunala i opet ista stvar.pogasio sam u task manageru sve nepotrebne zadatke,gasio sam antivirus ali ništa ne pomaže samo mi izbacuje ovo

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Java update problem
cod4gamer kaže...

pozdrav

evo imam problema sa javom.odlučih pogledati koji film na filmoviziji i piše da mi je java istekla te da je updatam skinem ja instaler i nece.izbrisem javu sa racunala i opet ista stvar.pogasio sam u task manageru sve nepotrebne zadatke,gasio sam antivirus ali ništa ne pomaže samo mi izbacuje ovo

Skini offline verziju:

http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=79063

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
neaktivan
Re: Java update problem
F1-IVO kaže...
cod4gamer kaže...

pozdrav

Skini offline verziju:

http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=79063

lupna bi ti 10 puta hvala kad bi mogao.već se 8 dana hebem oko toga.hvala puno :D

PRODAJEM AJVAR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice