Java problem

poruka: 7
|
čitano: 3.584
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Java - sporo otvaranje

Pozdrav.

Jel ima koji nacin da se ubrza program koji zahtjeva javu za pokretanje.

Program je strani i sluzi za online booking.

Vrti se pod win 2000 pro sa SP4 i svim updateovima koji su trenutno dostupni,Java je zadnja verzija.

Znaci ja kao krajnji korisnik ne mogu nista petljati po kodu programa jedino se mogu poigrati s Java postavkama.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
Java problem

Moze li mi tko reci sta se to desava sa Javom?

Nedavno sam uredno gledao online filmove bez ikakvih problema,no sada ne mogu!

Non stop mi izbaciva da nije instalirana Java,iako sam ju bezbroj puta skinuo i instalirao.

U control panelu je uredno instalirana,prilikom svake nove instalacije izbaciva mi da je Java vec instalirana.

Negdje sam procitao da se mora deinstalirati JavaFX,no niti to ne pomaze.

U dva-tri navrata sam to vidao i na drugim racunalima,samo sto je u pitanju XP,dok je kod mene Win 7.

Jucer sam gledao uredno serije,no danas ne mogu vise nista!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Java problem

Koji browser? Jesi počistio sa CCleanerom? Jesi je reinstalirao Revo Uninstallerom?

:)

0 0 hvala 1
14 godina
Re: Java problem
Marko :D kaže...

Koji browser? Jesi počistio sa CCleanerom? Jesi je reinstalirao Revo Uninstallerom?

Mozilla,CCleanerom ocistito,Malwarebytes proskenirao,jedino jos nisam Revu koristio,mrzim taj program,ali ajd dobro,probati cu jos i to!

15 godina
neaktivan
Java problem

Probaj reinstalirati sa Revom. Jesi probao u pluginima vidjeti jeli omogućena Java?

EDIT: Otiđi na Mozilla Plugin Check i pogledaj pokazuje li se Java. Ako da odi i na ovu stranicu pogledaj koju verziju Jave imaš...

:)
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 20:16 (Marko :D).

0 0 hvala 1
14 godina
Java problem

Ok,sa Revom je nesta napravito,jer sada oko 50% serija mogu gledati,jasno mi je da video moze biti pokvaren,ali po komentarima ispod videa,pise fino da video radi ok,iako ga ja ne mogu opet otvoriti.

Rijec je o Spartacus se3,ep5 i ep 6,ne otvara,dok se4,i se6 lipo otvara.

Komso mi kaze da je video ok,ali posto je danas 1 April,mozda me i zeza-ajd provjeri jel link sa seriom ok!

Mozilla veli da joj je plugin ok slika.

Java ne moze porepoznati verziju?100% imam zadnju verziju za moj 64 operativni sustav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Java problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice