JAVA Nece prepoznat je mozzila

poruka: 13
|
čitano: 4.888
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
JAVA ne zeli mi je prepoznati

Imam windows 7 home premium 64 bitni.

Instaliram mozzilu i javu, nece da je verificira.

Uninstaliram oba dvoje instaliram chrome i 64 bitnu javu. Kaze mi opet da moram instalirat javu, ne prepoznaje je.

Uninstaliram oba dvoje, instaliram Maxthoon 4 i javu opet nece da je prepozna.

Lud sam vise nzm sta da jos probam !!!

Molim pomoc

0 0 hvala 0
18 godina

Jesi li probao sa 32-bitnom Javom i samo običan JRE, ne JDK?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jesam posto mozzila ne postoji 64 bitna ali 32 bitna radi dobro na 64 bitni windows. Sad sam probo te starije verzije nece ni to...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 13:43 (FarmWithMeee).

0 0 hvala 0
18 godina
Re: JAVA Nece prepoznat je mozzila
FarmWithMeee kaže...

jesam posto mozzila ne postoji 64 bitna ali 32 bitna radi dobro na 64 bitni windows. Sad sam probo te starije verzije nece ni to...

Što točno neće?

Ako koristiš 32 bitni preglednik, moraš instalirati 32 bitnu Javu. Ne kombiniraj drugačije.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
13 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
FarmWithMeee kaže...

Što točno neće?

Ako koristiš 32 bitni preglednik, moraš instalirati 32 bitnu Javu. Ne kombiniraj drugačije.

Da to je prvo sto sam napravio.

Mozila je prepozna i pita me da je pokrenem sta vec dopustim to onda sve stoji ko da je nemam. Kad ocu je upotrijebit na nekom sajtu.

Chrome je nece uopce prepoznat koju god verziju instaliram. Cijeli taj njihov troubleshoot sam proso nista mi nije pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 16:32 (FarmWithMeee).
18 godina
FarmWithMeee kaže...

Mozila je prepozna i pita me da je pokrenem sta vec dopustim to onda sve stoji ko da je nemam. Kad ocu je upotrijebit na nekom sajtu.

Chrome je nece uopce prepoznat koju god verziju instaliram. Cijeli taj njihov troubleshoot sam proso nista mi nije pomoglo.

Pišeš kao petogodišnjak, nije mi ništa jasno.

Radi li ti prepoznavanje jave na Oracleovom sajtu?
www.java.com/verify

Ajd prvo to.

13 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
FarmWithMeee kaže...

Pišeš kao petogodišnjak, nije mi ništa jasno.

Radi li ti prepoznavanje jave na Oracleovom sajtu?
www.java.com/verify

Ajd prvo to.

Ne radi. Mozilla kad instaliram 32 bit javu me pita da dopustim javu da se aktivira na tu stranicu al se nista ne dogodi. Samo stoji sivo.

18 godina

https://java.com/en/download/help/enable_browser.xml

Jel tu problem?

Jel radi u drugim preglednicima? IE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I u IE mi kaze da moram skinut javu da je nemam.

0 0 hvala 0
16 godina

Java v 8.xxx se ne želi pokretati na stranicama koje nemaju odgovarajući cetifikat i tu ništa ne možeš. Ako ti je već toliko potrebna, imaš još verziju 7.xxx dostupnu za download, deinstaliraj tu verziju i instaliraj verziju 7.xxx. Imao sam sličan problem, jer mi web sučelje za podešavanje web kamere traži Javu. Osmica se isto nije htjela pokrenuti. I ne piše se Mozzila, nego Mozilla...

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a zasto nece verificirati javu na svojoj stranici ? Nije to samo neke stranice nego sve...

0 0 hvala 0
17 godina
BlackMoon kaže...

..I ne piše se Mozzila, nego Mozilla...

-da, ali se piše i FireFox.

-ne preporučava se java7 (i bilo koja starija), isključivo najnovija (+ nada da nema neku ozbiljnu rupu). Preporuka, deinstalirati sve starije ver. (ne samo install nove, jer ostaje stara).

@ autor, deinstaliraj sve ver.jave, pobriši foldere jave/oracle.. (ima ih na više mjesta) i nakon tog instaliraj online installerom.

.. sad su stvari malo drugačije nego u 'doba dinosaura', kao i browser/OS instlira se 'zajednička verzija' tj na 64bitnom OSu se instalira 64bitna koja instalira i 32bitnu. Browser je sporedan (32-64) jer su tad obje ver. ali s downloadanim instalerom (offline) je bilo problema, fix -> online installer sve sredi.

-drugi dio, svako pitanje koje iskoči, treba pročitati, razumjeti i ako je 'OK' dozvoliti + kvačica da to uvijek dozvoli... ako se na to ne odgovori potvrdno, tad je java blokirana i ne radi. Može blokirati i AV.. ista stvar. Kad prođe verifying tad je java OK, do tad reinstaliravaj... i resetiraj postavke browsera/cache itd. npr posljednje stanje na eZaba od v.8.40, radi ie+ff, ne radi chrome. Tad ne silujte OS/browser nego koristite drugi browser dok se stvar ne sredi.

Kad 'sve radi', ali neka sec.stranica/https.. neće, treba dodati u dozvoljene stranice. (ie ima svoju postavku, java svoju...). To se radi sa stranicom kojoj 100% vjerujemo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
ihush kaže...
BlackMoon kaže...

..I ne piše se Mozzila, nego Mozilla...

-da, ali se piše i FireFox.

-ne preporučava se java7 (i bilo koja starija), isključivo najnovija (+ nada da nema neku ozbiljnu rupu). Preporuka, deinstalirati sve starije ver. (ne samo install nove, jer ostaje stara).

@ autor, deinstaliraj sve ver.jave, pobriši foldere jave/oracle.. (ima ih na više mjesta) i nakon tog instaliraj online installerom.

.. sad su stvari malo drugačije nego u 'doba dinosaura', kao i browser/OS instlira se 'zajednička verzija' tj na 64bitnom OSu se instalira 64bitna koja instalira i 32bitnu. Browser je sporedan (32-64) jer su tad obje ver. ali s downloadanim instalerom (offline) je bilo problema, fix -> online installer sve sredi.

-drugi dio, svako pitanje koje iskoči, treba pročitati, razumjeti i ako je 'OK' dozvoliti + kvačica da to uvijek dozvoli... ako se na to ne odgovori potvrdno, tad je java blokirana i ne radi. Može blokirati i AV.. ista stvar. Kad prođe verifying tad je java OK, do tad reinstaliravaj... i resetiraj postavke browsera/cache itd. npr posljednje stanje na eZaba od v.8.40, radi ie+ff, ne radi chrome. Tad ne silujte OS/browser nego koristite drugi browser dok se stvar ne sredi.

Kad 'sve radi', ali neka sec.stranica/https.. neće, treba dodati u dozvoljene stranice. (ie ima svoju postavku, java svoju...). To se radi sa stranicom kojoj 100% vjerujemo.

Sve sam probo ovo i prije nego si mi rekao :D. I mozilla nema 64 bitnu verziju. Ali sam je brisao i probavao na kromu i IE i nekom na M nemrem se sjetit sad nista mi nije uspijevalo. Uvijek brisem sve na contorl panel i cache i ta sranja u browseru prije nego reinstaliram drugu verziju. Reinstaliro sam windows i opet isto sranje... Odusto sam nitko mi nemre pomoc...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice