Izbacuje me iz igrice

poruka: 6
|
čitano: 6.578
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Izbacuje me iz igrice

Dakle imam problem da kada igram bilo koju igru nakon odredjenog vremena mi se pojavi crni ekran i nakon 10-ak sekundi neki zvuk i potreban je restart kompjutera. Prije je znalo pisati na ekranu Not optumum mode, recommended mode 1680*1050... Sada se to vise ne pojavljuje nego samo crni ekran i jednini nacin je restart kompjutera. Nije bitno da li je komp radio cijeli dan i ja onda pokrenem igricu ili ga tek upalim i krenem igrati. Isto tako nije bitno ni vrijeme koliko dugo igram. Nekad je nakon par minuta, a nekad mogu cak odigrati i po pol sata :) Radi se o grafickoj kartici ati hd 5750, procesor je i3 3,07 ghz, maticna je Asrock p55, rama imam 4 gb. Eto pa ako netko zna u cemu je problem onda nek slobodno podijeli to sa mnom. Nisu u pitanju recimo nove igre kao npr. Splinter cell, nego i football manager od prije 2 godine i igre iz tog razdoblja. Nemam instaliran nikakav antivirusni program pa da on blokira piratske igre, zadnji driveri su instalirani za graficku (ali i s prijasnjim isto nije radilo). Direct X je instaliran onaj koji mi povuce s igrice. Nemam vise ideju sta moze biti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Izbacuje me iz igrice

Nitko ne zna?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izbacuje me iz igrice
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izbacuje me iz igrice

Pogledaj s programom HW Monitor kakve su ti temp. ! Posto imas stariju grafu , mozda se pregrijava ako ju nisi nikad cistio od prasine !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Izbacuje me iz igrice
Haf932 kaže...

Pogledaj s programom HW Monitor kakve su ti temp. ! Posto imas stariju grafu , mozda se pregrijava ako ju nisi nikad cistio od prasine !

redovno ciscen i procesor i graficka. pastu sam mjenjao na procesuru. Ventilatori svi normalno rade i ovo je sadasnja temperatura http://img801.imageshack.us/img801/41/bga4.jpg Izbacilo me iz igrice

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 17:54 (dario76).
17 godina
Izbacuje me iz igrice

black screen je obično greška gpu-a,probaj neku drugu ako si u mogućnosti

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice