Ikone se random premjeste i ostale sitnice

poruka: 1
|
čitano: 415
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Ikone se random premjeste i ostale sitnice

Imam komp iz opisa i tv dodatno prikopcan preko hdmi, monitor mi je preko dp spojen. npr udjem u csgo sve ikone se porazbacaju po prvom ekranu  i svaki put ih moram premjestati nazad, trenutno kako stanje stoji kad sam usao u csgo, igram ga u fhd. 

2. kodi mi je stavljen da uvijek kad ga upalim bude na tv, udjem u bf1 ili neku drugu igru (random) kodi mi se premjesti na prvi ekran te ga moram u postavkama vracati na drugi sto dosta iritira. da li je to zbog toga sto ne igram u 4k rezi nego fhd ili ne posrijedi neki drugi problem?

3. kad vracam ikone na svoje mjesto odaberem npr prvi stupac drugi red on je baci prvi stupac skroz dole i ne mogu je staviti di zelim nego neku drugu ikonu.

4. bf1 samo u njemu problem. upalim ga u postavkama je 2k full screen al igra je u window mode. samo u 4k  bude lijepo, prije reinstalacije win nije bilo problema, a ne mogu ustanoviti u cemu je, nakon jedno 10 puta kad stisnem apply da mi potvrdi udje lijepo, sve ostale igre bile u 4k ili manjoj rezi budu u full screen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice