Ikone nestanu i PC se zablokira

poruka: 2
|
čitano: 765
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
offline
Ikone nestanu i PC se zablokira

Pozdrav svima,

 

 

Imam problem s Windowsima.

Naime,ponekad mi ikone nestanu sa desktopa,i kad kliknem sa mišem na prazan desktop,čuje se onaj zvuk kao kad se klikne na nešto dok je drugi program otvoren,te se ne može ništa napraviti.

Također,kada otvorim Mozillu,nakon nekog vremena mi se sama počne gasiti,i to par sekundi nakon što je otvorim.

Probao sam staviti stariju verziju,ali se isto događa.

Windowsi su 10,i nedavno sam ih instalirao sa dual boot-om,te sam nedavno izbrisao Windowse 7 koji su bili u Dual boot-u pa sam ih formatirao sa Magic Partition.

 

Zna li netko zašto mi se PC zablokira kad ikone nestanu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Ikone nestanu i PC se zablokira

.. prvi sumnjivac je disk (pogotovo kad koristiš alate kao magic, nepotrebno). Provjeriti, disk, kablove, kontroler-mbo-chipset-pregrijavanje-napajanje... pa nakon HWa, soft kao malware, driver, itd. pogotovo zbog svježe instaliranog (pitanje što je iz kakavog izvora, čisto-sumnjivo..). Tek kad je sav HW i SW 100% ispravan, čist, podešten uz odgovarajući driver... može normalno raditi.

-drugi sumnjivac je npr vga jer je ona odgovorna za ekran-sadržaj.. itd.

 

edit: -važno/moguće .. pa sve do tog da je sve OK, normalno.. tj kad je svježa instalacija w10 tad sys radi 'tisuće' stvari, automatika, update, defrag, indexacija, skerniranje.. itd. i tad svako računalo može 'štucati', dok možda upravo updatea driver-kontroler.. i možda kroz par sati sve sjedne na mjesto.

-zato je važno, prije 'popravka' (čačkanja kad ne znamo što je problem) točno znati uzrok, ne 'popravljati' na ćoravo dok ne znamo uzrok jer tad ne možemo popraviti, samo pokvariti (statistički.. ili ako imamo ludu sreću kao za loto..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2018 15:17 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice