HDD problem-sam smanjuje memoriju pomoc zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.325
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HDD problem-sam smanjuje memoriju pomoc

Naime imam problema sa hdd-om tj.diskom c.Kada ocistim disk u ccleaneru on sam vrati tj. ja ocistim 600 mb i on meni za pola sata to vrati.Probao sam svasta ali nije pomoglo sa YT.

Sestra ce po**dit na mene vec jer kao treba joj ,a nezeli mi reci zasto.Uglavnom znaci kao da mi popapa slobodnu memoriju.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HDD problem-sam smanjuje memoriju pomoc
drakula789 kaže...

Naime imam problema sa hdd-om tj.diskom c.Kada ocistim disk u ccleaneru on sam vrati tj. ja ocistim 600 mb i on meni za pola sata to vrati.Probao sam svasta ali nije pomoglo sa YT.

Sestra ce po**dit na mene vec jer kao treba joj ,a nezeli mi reci zasto.Uglavnom znaci kao da mi popapa slobodnu memoriju.

Vrati se nazad tih 600MB zato jer ccleaner čisti cache memoriju web browsera i ostalih aplikacija, te nakon ponovnog korištenja interneta pravi novi keš.

A što se tiče slobodnog prostora, kladim se da ili trollaš, ili imaš 60/80GB hard disk. Probaj uštedeti za novi, ionako će ti ovaj crkniti uskoro. imaš već i za 500 kuna 500GB.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:07 (Krtislav1).
13 godina
neaktivan
Krtislav1 kaže...
drakula789 kaže...

Vrati se nazad tih 600MB zato jer ccleaner čisti cache memoriju web browsera i ostalih aplikacija, te nakon ponovnog korištenja interneta pravi novi keš.

A što se tiče slobodnog prostora, kladim se da ili trollaš, ili imaš 60/80GB hard disk. Probaj uštedeti za novi, ionako će ti ovaj crkniti uskoro. imaš već i za 500 kuna 500GB.

Ne,ni slucajno imam od 300 gb ali kako da ocistim ga?

14 godina
neaktivan

Ne razumem. Imaš 300GB, a smeta kada zauzme tih 600MB?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:33 (Krtislav1).
13 godina
neaktivan
HDD problem-sam smanjuje memoriju pomoc

Sve je puno tj.cijeli c disk mi je pun i ne mogu nista da stavljam na desktop

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Reci koje još particije imaš, koliko memorije imaju, i koliko memorije je slobodno

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 23:42 (Krtislav1).
13 godina
neaktivan
Krtislav1 kaže...
drakula789 kaže...

Reci koje još particije imaš, koliko memorije imaju, i koliko memorije je slobodno

Neam pojma sto su paritcije hahahaaha(nije troll :/ stvarno ne znam) 

14 godina
neaktivan

http://download.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup_hr.exe

Skini to i instaliraj, to je program s kojim ću ja moći upravljati tvojim kompjuterom i proveriti šta nije u redu. Kako bih ušao moraš mi dati ID i šifru, a šifru ćeš mi poslati na PM (ona koverta ispod moje slike nokie). Kada hoćeš da promeniš šifru, samo klikneš na nju i promenićeš ju, tako da budeš siguran da ti neću opet ući.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 0:16 (Krtislav1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice