Google chrome

poruka: 1.231
|
čitano: 474.947
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Google chrome
softwaremaniac kaže...

Kopirano s Googleovog suppoert foruma

1) Right click the desktop
2) Select "Personalize"
3) Select "Windows Color and Appearance"
4) Select "Open classic appearance properties for more color options"
5) Select a color scheme other than "Windows Aero"

Zaista hvala na pomoći...ali---WTF???

15 godina
Milka30 kaže...
softwaremaniac kaže...

Kopirano s Googleovog suppoert foruma

1) Right click the desktop
2) Select "Personalize"
3) Select "Windows Color and Appearance"
4) Select "Open classic appearance properties for more color options"
5) Select a color scheme other than "Windows Aero"

Zaista hvala na pomoći...ali---WTF???

Znači nije pomoglo? Jesi li probala kreiranjem novog profila u samome Chromeu?

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
11 godina
neaktivan
Google chrome

google crome kad je duze upaljen makar i samo jedna stranica...(npr jutarnji list ) sve vise zauzima RAM memoriju..toliko da mi nakrca ram preko mog limita os. sto mi je ciniti? stavio bi prt sc  sliku od task men. ali i to nemogu  preko crome...takodjer neka greska ,,,silver light in ha crashed...znaci dva problema sa crome 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google chrome

nitko nista?

0 0 hvala 0
14 godina
dezus kaže...

google crome kad je duze upaljen makar i samo jedna stranica...(npr jutarnji list ) sve vise zauzima RAM memoriju..toliko da mi nakrca ram preko mog limita os. sto mi je ciniti? stavio bi prt sc  sliku od task men. ali i to nemogu  preko crome...takodjer neka greska ,,,silver light in ha crashed...znaci dva problema sa crome 

Dal ti se to isto dogadja kada ostavis otvoren npr. bug forum?

Moguce je da jutarnji ima js memory leak pa se s vremenom sve vise RAM-a uzima za nista.

WordPress ❤
11 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
dezus kaže...

Dal ti se to isto dogadja kada ostavis otvoren npr. bug forum?

Moguce je da jutarnji ima js memory leak pa se s vremenom sve vise RAM-a uzima za nista.

bilo sto da je otvoreno jos ako je par tabova,,zna uzeti po 2-3gb rama ,,nesto ne stima 

15 godina
Google chrome

za one koji ne mogu rijesit problem sa stekanjem prilikom prebacivanja sa taba na tab koje je donio zadnji patch,

neka sve bookmarkse iz "bookmarks bar" prebace negdje drugdje, reicmo u "mobile bookmarks"

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 23:20 (win4crazzy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Google chrome

Molio bih filter naredbu za adblock,za  reklamu na bug-u (zelene rijeci)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 11:13 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Molio bih filter naredbu za adblock,za  reklamu na bug-u (zelene rijeci)

http://www.bug.hr/forum/post/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/linkovi-forumu/4156677.aspx

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 11:43 (Marko :D).
12 godina
neaktivan
Google chrome

E imam pitanje od neki dan su mi slova boldana i neznam kako to maknut jel zna neko? ovak to izgleda a prije nisu bila tak debela slova ovo mi je uzasno

edit..naso fix

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 15:28 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google chrome

crome prt sc 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google chrome

ponovo saljem...bolja slika...greska je u dodacima valjda 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google chrome

ovako je to bilo neki dan 1 tab????  skoro 1 gb??? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google chrome

Ima ili je netko imao problem na Chrome da mu datoteku skida brzinom nekih 25-75 KB/s a dok uTorrent ili neki download manager skida normalno ?

Rjeseno:T-Com DNS smece me zezalo,sa OpenDNS je normalno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 13:51 (WalterWolf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Google chrome
Možete li mi reći kako smanjiti RAM memoriju na Google?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Potrošnju RAM-a možeš smanjiti onemogućivanjem dodataka i plugina (u omnibox upiši chrome://plugins i onemogući koji ti ne trebaju).

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
10 godina
odjavljen
Marko :D kaže...

Potrošnju RAM-a možeš smanjiti onemogućivanjem dodataka i plugina (u omnibox upiši chrome://plugins i onemogući koji ti ne trebaju).

Hvala.

12 godina
Google chrome

Imam problem sa spajanjem na chrome. Kad ga ukljucim mi se pojavi ovaj error.

Deinstalirao i pokusao instalirati i developer verziju i beta.uvijek mi to dodđe. Na mozilli mi radi sve normalno. A na IE isto samo sto ne zeli nis ucitati

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 22:00 (zviznemte).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Provjeri imaš li kojim slučajem aktiviran proxy server ili VPN.

0 0 hvala 0
12 godina

Provjeri imaš li kojim slučajem aktiviran proxy server ili VPN.

Nemam nikakav proxy aktiviran gledo sam pod postavkama glavnim

12 godina
Google chrome
koristim comodo dragon i sad odjednom u gmailu dobivam sljedecu obavijest: Ova verzija pretraživača Chrome više nije podržana. Izvršite nadogradnju na podržani preglednik. Odbaci

podrzani su chrome, mozilla, explorer te safari.. hoce li doci i nekakva nadogradnja za comodo??

hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Comodo ima novi browser kao zamjenu za Comodo Dragon i isto je baziran na Chromiumu.

https://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/chromium-secure-internet-browser.php

0 0 hvala 1
12 godina

Comodo ima novi browser kao zamjenu za Comodo Dragon i isto je baziran na Chromiumu.

https://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/chromium-secure-internet-browser.php

jel ikako moguce namjestiti kad otvorim novi tab da automatski otvori google na njemu?  

hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 20:13 (razor1988).
14 godina
neaktivan
Google chrome

0 0 hvala 1
12 godina

odlicno, jednostavno, hvala ti :)

14 godina
neaktivan
Google chrome

Nema na čemu. Ako bude kakvih problema, javi. {#}

0 0 hvala 1
16 godina
Google chrome

Imam instaliranu Javu na laptopu, ali Chrome je ne pokrene na web stranicama koje to zahtjevaju.

Izbacuje da treba instalirati dodatak, dok na IE radi sve dobro i vidljiv je dodatak Java u proširenjima.

Što treba napraviti u Chromu da radi kako treba.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Google chrome

Molim pomoć!!! Neznam kako da uklonim sljedeće (slika) iz google Chrome... To mi se i "zaljepilo" i za drugi preglednik... Pokušao sam u stavku "dodaj/ukloni" programe, ali tamo nisam naišao na ništa što bi upučivalo na taj problem... Čak i postavke, alati u Chromu nisu pomogli, iako sam tamo podesio... Jednostavno, nemogu ga nikako skinuti sa svojih "browser-a"... "JEB... MU VIŠE MATE..." Izvinjavam se zbog psovanja ali već mi to ide DOSTA NA ŽIVCE... Molim pomoć! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google chrome

Idi na postavke GC, i idi na upravljanje tražilicama.

Tamo će ti sve biti jasnije. Trebalo bi. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Google chrome

imašovdje kompletne upute

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice