Google Chrome problem
- poruka: 14
- |
- čitano: 11.301
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko? ne mogu ništa otvorit od tražilica ni bing ni google ni yahoo
virus imaš,get code fore.
virus imaš,get code fore.
očistio sa malwarebytesom, ne pomaže
dal itko zna kako to mogu riješiti?
Pozdrav,
daj nam molim te malo više informacija. Tražio sam malo na google-u ali ništa ne ukazuje da je to problem baš od chrome-a.
Pokreni IE, Firefox, Instaliraj Operu namjerno da isključiš da su browseri u pitanju.
Nakon toga ako se i dalje pojavljuje u SVIM browserima pokreni/instaliraj:
http://www.sophos.com/en-us/products/free-tools/sophos-anti-rootkit.aspx
instaliraj kaspersky koji slovi kao najbolji (nisam ga dugo koristio valjda ima free verzija), ali ako ga MB nije našao onda mislim da virus/malware i ne postoji zapravo.
Probaj neku datoteku za koju sumnjaš da je "kriva" stavit u https://www.virustotal.com/ koji je online virus scanner, možda je to samo nekakav Ad od chromea.
Nakon što instaliraš sve to nebih bilo loše da instaliraš cc cleaner koji će ti počistit malo zaostale datotekice (moram ih tako nazvati) i pružiti malo windowsima mogućnost da "prodišu".
Napravi screenshot msconfig/servicesa kao u slici.
Sretno I molim te javi nam rezultate!
Otiđi u C:\Windows\system32\drivers\etc
otvori hosts file sa notepad-om (dva puta klik na njega, pa izaberi notepad) i izbriši sve što se nalazi u tom file-u te to snjimi (file-save)
ako to nije radilo:
otvori Computer, i u traku kucaj %appdata%
Nađi folder od chrome-a, pa ga izbriši (ovo će ti izbrisati history, plugine, bookmarkse... tako da backupuj šta možeš)otiđi i folder nazad pa klikni na local, pa i tu izbriši, možda ima i na locallow nešto.
nije ništa strašno. microsoft ti javlja da nemaš originalne windowse. zaradio si wga najvjerojatnije prilikom update windows.idi na ovu stranicu,skini i proskeniraj,očisti. ne radi mi link, pa ću ovako www.softpedia.com/progDownload/RemoveWGA-Download-42782.html
ma nije do Microsofta, virus je bio, očistio sam sa Malwarebytesom i pokrenio vraćanje sistema preko safe modea i to je to...a isto to mi je izbacivalo i u Firefoxu i u IE...
Prilikom otvaranja Chroma javlja mi se poruka " Nije bilo moguće ispravno otvoriti vaš profil.........itd" ! Jel zna netko kako riješiti taj problem?
Hvala
Pozdrav,
guglanjem u trajanju 1 min došli smo do sljedećeg riješenja koje ćeš primjeniti:
Create a new browser user profile
1. Exit Google Chrome completely.
2. Enter the keyboard shortcut Windows key +E to open Windows Explorer.
3. In the Windows Explorer window that appears enter the following in the address bar.
Windows XP: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\
Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8: %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data\
4. Locate the folder called "Default" in the directory window that opens and rename it as "Backup default."
5. Try opening Google Chrome again. A new "Default" folder is automatically created as you start using the browser.
If you wish, you can transfer information from your old user profile to your new one. However, this action is not recommended, since a part of your old profile may be corrupt. With that in mind, to transfer your old bookmarks, copy the "Bookmarks.bak" file from the "Backup default" folder to your new "Default" folder. Once moved, rename the file from "Bookmarks.bak" to "Bookmarks" to complete the migration. All other browser data will remain in the "Backup default" folder, but you won't be able to transfer it to your new profile.
Javi kako je prošlo!
Pozdrav,
evo riješio sam problem sa chromom ali javio se drugi problem, a to je da mi je izbrisao sve bookmarkse koje sam imao! Postoji li mogućnost da ih ponovo vratim?
Svejedno veliko hvala na pomoći :D
Pozdrav,
evo riješio sam problem sa chromom ali javio se drugi problem, a to je da mi je izbrisao sve bookmarkse koje sam imao! Postoji li mogućnost da ih ponovo vratim?
Svejedno veliko hvala na pomoći :D
Jedino ako si bio ulogiran u Google chrome uslugu koja ti sprema cijelu povijest i bookse na could. Ponovo se ulogiras i sve ti povuce.
dobri dan ljudi.ovako imam problem.kad udem u chrom,stalno mi se pojavljuje neki broswer www.viceice.com.
i ako udem u postavke chroma i postavom google.on meni i dalje to cini. ne znam vise sto da radim ni kako to sranje da uklonim.neznam dali je neki softwerska gamad ili sto.pomoc....
Skeniraj sa Malwarebyte, Zemana AM, Adwcleaner.
Chrome mora bit ugasen, ocisti prije toga pc sa Ccleaner