Ovako,pred jedno 2-3 mjeseca kompjuter mi je nakon sto sam ga ujutro upalio poceo prilicno sporo raditi tj. internet je bio spor,nije se ni moglo kroz foldere prelaziti bez zastajkivanja a za pokretanje neke igre ili programa da ne govorim...tako sam ja napravio jedan virus scan sa avg-om kao sta obicno uradim i pronasao je par trojanaca i ostalih gluposti i nakon toga sam mislio da ce kompjuter nastaviti raditi normalo tj.mislio sam da su virusu uzrokovali problem...nije bilo tako i kompjuter je i dalje sporo radio,tako su prosla jos par dana sve dok nisam upalio task manager i neugodno se iznenadio,explorer.exe je odmah nakon ulaska u windowse "pojeo" oko 50 posto cpu-a bez da ista radim na kompjuteru a kada nesto pokrecem bude jos samo gore(nekad dođe i do 90%)...sad sam siguran da je u tome problem i da taj explorer.exe uzrokuje zastajkivanje kompjutera.Molio bih nekog ako zna kako rjesit ovaj problem,jedino sta mogu uciniti je da sa end process u task manageru zaustavim explorer.exe i to donekle pomaže ali ako moram nesto po fileovima mrdat onda nemogu nista ucinit i sve je sporo,uploadao sam i explorer.exe na virustotal.com i virusscan.org i tamo je skeniran ali nikakvi malwareovi nisu nađeni...molio bih vas pomoc!....zaboravio sam napomenut da koristim Windows Vistu ako to ista znaci