Explorer.exe problem

poruka: 22
|
čitano: 8.899
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

Ovako... Instalirao sam temu sa explorer-exe-om.

Pratio sam ovaj tut: [url]http://windows7themes.net/how-to-replace-explorer-exe-in-windows-7.html#method1[/url] (method 1)

Sada, promjenio sam ono iz explorer u explorer2.exe, taj explorer ne radi. Ne mogu sad uci u regedit da vratim stari explorer.exe za pokretanje, a novi ne radi, pokazuje samo crnu sliku, bez taskbara itd...

Kako da vratim stari exporer.exe (imam ga ja u c:windows), ali ne mogu ga pokrenuti, pokrece mi se my computer, umjesto da mi se vrati dole programska traka. Moram vratit u regedit kao glavni explorer explorer.exe, a neznam kako da pokrenem regedit, posto mogu samo u task manager, internet (pomocu task, novi proces -> neki link je bio, kliknuo sam na link i otvorio se chrome). Ne mogu repair win, niti reinstall.

Molim hitno. Hvala!!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Explorer.exe problem

Probaj otvoriti Task manager i onda u gornjem kutu lijevo stisni File i onda New Task(Run) i kada se ti sad otvori jedan prozorcic napisi u njega explorer.exe i stsni enter ili Ok.:)

isam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

To sam vec radio...

Dobijem my computer, koji mi nista ne znaci. I to my computer koji zasteka.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Explorer.exe problem

nije explorer problem, problem si ti koji hoces mijenjat, pa zajeb*es pa ti explorer kriv

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

U regedit sam promjenio vrijednost iz explorer.exe u explorer2.exe, i explorer.exe kad ga otvorim, otvori se my computer, a kad otvorim explorer2.exe, sve se crasha, jer je sjeban.

Kako otvorit regedit iz task manager?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Probaj otvoriti Task manager i onda u gornjem kutu lijevo stisni File i onda New Task(Run) i kada se ti sad otvori jedan prozorcic napisi u njega explorer.exe i stsni enter ili Ok.:)

@DarkNoob

Mozes isto tako upisati regedit ili regedit.exe ako ti treba ... lol

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 10:18 (drnde).
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

nece regedit!

Sto jos da probam?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkBoss kaže...

nece regedit!

Sto jos da probam?

Sta, upises regedit.exe i sto ti kaze ? da ga ne moze naci ?

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

Ne, ne pokaze se nista.

Pisem regedit.exe, regedit, REGEDIT.EXE, regedit...

Nece...

0 0 hvala 0
15 godina
Explorer.exe problem

Zašto uopće mijenjaš explorer sa regeditom?

Odeš lijepo u my computer>c>windows i tu zamijeniš explorer.exe nekim koji želiš. Prije toga napravi backup, te ako ti se ne želi izbrisat explorer.exe (orginalni) samo ga preimenuj u explorer2.exe i voila, zamijenio si explorer.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkBoss kaže...

Ne, ne pokaze se nista.

Pisem regedit.exe, regedit, REGEDIT.EXE, regedit...

Nece...

Po tvom opisu, zasto jednostavno ne preimenujes stari explorer.exe u explorer2.exe posto si u registry-u 

valjda definirao da koristi ovaj potonji ?

16 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

Cekaj ne kuzim bas sto si ti napravio, ali ovako to rjesi... udi u cmd (preko Task Managera), onda tu prvo izbrisi explorer.exe (koliko sam skuzio to nije originalni explorer), a onda explorer2.exe preimenuj u explorer.exe (samo ali samo ako je explorer2.exe originalni explorer)

aha, sad vidim da si po registryu prcka... bespotrebno. Neka ti je sada ovo skola da ne radis ono sto ne znas...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 11:24 (Mitsuoka).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

Da, ja sam stavio da je glavni explorer explorer2.exe.

Ne mogu preimenovati original explorer, pise da nemam admin dozvolu, a pokrenem explorer.exe run as admin. (on se oce pokrenut, ali ne pokaze se ikone, dole start traka itd, jer nije default, default je explorer2.exe koji nevalja).

Ako mi moze neko objasniti kako da najlakse install temu neku sa explorer.exe bez prckanja registryja itd? :S

Win 7 je...

0 0 hvala 0
15 godina
DarkBoss kaže...

Da, ja sam stavio da je glavni explorer explorer2.exe.

Ne mogu preimenovati original explorer, pise da nemam admin dozvolu, a pokrenem explorer.exe run as admin. (on se oce pokrenut, ali ne pokaze se ikone, dole start traka itd, jer nije default, default je explorer2.exe koji nevalja).

Ako mi moze neko objasniti kako da najlakse install temu neku sa explorer.exe bez prckanja registryja itd? :S

Win 7 je...

Instaliraj ovo.

Kad skineš temu dobit ćeš neke još datoteke, učitaj ih u taj program, stisni install theme (pitat će te za ime), i onda apply theme. I to je to.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

Kad to downloadam i instaliram

Prvo pise da moram imat patched fajlove, sto imam.

Onda mi se pokaze ovo:

[url]http://prntscr.com/2zeq0[/url]

Help!

http://prntscr.com/2zeq0

ovo, krivi link gore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 11:55 (DarkBoss).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

Eo ovak.. imam neki problem sa računalom, nikako nemogu otvoriti My computer niti neki folder, isto tako ni control panel.. jednostavno nista nemogu otvorit.. jedino google chrome.

Nemam zvuka kad gledam neki film a kada odem na youtube sve radi normalno. 

Kada odem na my computer izbaci mi error, explorer.exe: "nijedno takvo sučelje nije podržano."

. .
DUKI!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 15:56 (cRoaTEEh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

help pls

DUKI!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Explorer.exe problem

Jesi instalirao nešto, možda je virus?

Probaj pokrenuti Run(Windows tipka+R) i upiši explorer.exe, možda pomogne.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

izbaci mi opet "Nijedno takvo sučelje nije podržano."

DUKI!!
14 godina
neaktivan
Explorer.exe problem

Probaj restartat explorer process, stisni ctrl+shift+esc, i onda pod processes nadji explorer, oznaci i klikni na end process..onda file new task, upisi explorer i stisni enter..

Iako bi ako je samo to, to rijesio i restartom, a nadam se da si to prvo pokusao, prije nego si tu postavio pitanje..

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 18:07 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jesam pokusao sam to par puta.. i restartirao sam par puta ali ne pomaze

DUKI!!
15 godina
neaktivan
cRoaTEEh kaže...

jesam pokusao sam to par puta.. i restartirao sam par puta ali ne pomaze

Skeniraj mbam-om.

ako ne mozes normalno, pokusaj iz safe moda with networking.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice